tamam 3.sezon için buluşuruz o zman zaten 1 sezonu 10 bölüm oldugu için hemen biter yetişirim size 😉Forumdash'tan umudu kesmeye başladık ama @sürgünüm gelir herhalde o zamana kadar.
Ben de bu diziyi seveceğimi tahmin ediyorum Psycho en sevdiğim filmlerden olduğu için ama bakalım.
@Harunnn60 9 Mart'ta yeni sezon başlıyormuş. Seni beklersek 3 sezon birikir işimiz zorlaşır. 3. sezon içerisinde buluşuruz belki senle.
@destere Forumdash bu diziyi biliyor. oda izleyecektide forumda adam arıyordu biz onla konuşmuştuk
Başrolde ki anne çok iyi oyuncu , evdeki düşman(orphan) filminde oynamıştı oradan biliyorum . Dizinin konusuda çok iyi , ben sana söylemiştim izleyelim diye hatta sen yok dizim var baya demiştinaslında bildiğim ve sevdiğim konuları tekrar başka oyuncularda izlemek hoşuma pek gitmezdi ama burda karakterler çok çok iyi ben başroldeki anne karakterini sevdim zaten ondan sonra kalan kısmı sevmek kolay
tabiki hiçkimse antony perkins olamaz ama onun en ufak yansıması bile diziyi kaliteli yapmış