Yabancı Dizi Genel Sohbet Konusu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Forumdash'tan umudu kesmeye başladık ama @sürgünüm gelir herhalde o zamana kadar. :(

Ben de bu diziyi seveceğimi tahmin ediyorum Psycho en sevdiğim filmlerden olduğu için ama bakalım. :)

@Harunnn60 9 Mart'ta yeni sezon başlıyormuş. Seni beklersek 3 sezon birikir işimiz zorlaşır. 3. sezon içerisinde buluşuruz belki senle. :):)
tamam 3.sezon için buluşuruz o zman zaten 1 sezonu 10 bölüm oldugu için hemen biter yetişirim size 😉

@destere Forumdash bu diziyi biliyor. oda izleyecektide forumda adam arıyordu biz onla konuşmuştuk :) gelince oda izler :)

aslında bildiğim ve sevdiğim konuları tekrar başka oyuncularda izlemek hoşuma pek gitmezdi ama burda karakterler çok çok iyi ben başroldeki anne karakterini sevdim zaten ondan sonra kalan kısmı sevmek kolay :)

tabiki hiçkimse antony perkins olamaz ama onun en ufak yansıması bile diziyi kaliteli yapmış :)
Başrolde ki anne çok iyi oyuncu , evdeki düşman(orphan) filminde oynamıştı oradan biliyorum . Dizinin konusuda çok iyi , ben sana söylemiştim izleyelim diye hatta sen yok dizim var baya demiştin :D

tamam 3.sezon için buluşuruz o zman zaten 1 sezonu 10 bölüm oldugu için hemen biter yetişirim size 😉

@destere Forumdash bu diziyi biliyor. oda izleyecektide forumda adam arıyordu biz onla konuşmuştuk :) gelince oda izler :)

Başrolde ki anne çok iyi oyuncu , evdeki düşman(orphan) filminde oynamıştı oradan biliyorum . Dizinin konusuda çok iyi , ben sana söylemiştim izleyelim diye hatta sen yok dizim var baya demiştin :D
the missng yüzünden kaçtı sanırım :) bir yerlerden rastlarsan @Forumdash a söyle foruma geldiğinde the missing izlemesi için artık zorlamayacağım rahatlıkla gelebilir :)

ama @sürgünüm neden uğramıyor onu çözemedim, hem dizileride izliyormuş ama foruma girmiyor nedense :)

the missng yüzünden kaçtı sanırım :) bir yerlerden rastlarsan @Forumdash a söyle foruma geldiğinde the missing izlemesi için artık zorlamayacağım rahatlıkla gelebilir :)

ama @sürgünüm neden uğramıyor onu çözemedim, hem dizileride izliyormuş ama foruma girmiyor nedense :)
Forumdash bence üni. çok yoğun geçiyor sanırım o yüzden ara verdi

@sürgünüm de tatil yapıyor olabilir ( dinlenme) malum forumda baya konu açıyordu :D

dizinin konusunu biliyorum zaten ? ben de @OzaN gibi Psycho filmini çok sevenlerdenim, o yüzden dizinin konusuna yabancılık çekmedim:)

dizinin konusunu biliyorum zaten ? ben de @OzaN gibi Psycho filmini çok sevenlerdenim, o yüzden dizinin konusuna yabancılık çekmedim:)
Anladım :) afişleri filanda çok iyi dizinin :D
Bates_Motel_Teaser_poster.jpg

Çok Chuck'ımsı bir dizi buldum ama sanırım tutmadığı için erken bitmiş. 16 bölüm yayınlanmış ama ingilizce altyazısı bile en fazla 12 bölüm var türkçe altyazı 3 bölümcük :( ne yapsam acep
dizinin adı "jake 2.0"
konusu
Gün gelir NSA'da bilgisayar teknikeri olarak çalışan jake'nin başına aslında hep istediği birşey gelir. NSA'de ajan olmak.. Bütün vücuduna yayılan Nanite'ler sayesinde olağanüstü yeteneklere sahip olan jake artık NSA'in özel bir harekat ekibinin bir üyesidir.

Çok Chuck'ımsı bir dizi buldum ama sanırım tutmadığı için erken bitmiş. 16 bölüm yayınlanmış ama ingilizce altyazısı bile en fazla 12 bölüm var türkçe altyazı 3 bölümcük :( ne yapsam acep
dizinin adı "jake 2.0"
konusu
Salla bence o diziyi. :D

Bu arada buradan herkese duyurayım dizi yorumlarında yeni puanlama sistemine gidiyorum.

Fark etmişsinizdir çoğunuz dizilerde buçuklu puan vermiyordum ve sık sık 7'ye yakın bir yerden 8 falan gibi ifadeler belirtmem gerekiyordu. Bundan böyle + ve - işaretleri kullanarak bunu çözeceğim. :D

Mesela 8 puanları inceleyecek olursam:

8- /10 -> 8 verdim ama bir eksi de verdim yani 7 de olabilirdi pek iyi bir 8 değil. :)
8/10 -> klasik 8. Ne eksik ne fazla. :)
8+ /10 -> 9 verecek kadar çok sevemedim ama klasik 8'lik bölümlerin de üstündeydi, az farkla 9'u kaçırdı. :)

Kimseyi ilgilendirdiğini sanmıyorum ama yine de açıklama gereği duydum. :D

@destere @gundix123 @Çiğdem- @yatutarsa @sokak sanati @sürgünüm @cevaa @mrt-06 ve tek tek etiketlememin mümkün olmadığı tüm ortak dizi izlediğimiz kişiler. :D

Bu arada buradan herkese duyurayım dizi yorumlarında yeni puanlama sistemine gidiyorum.

Fark etmişsinizdir çoğunuz dizilerde buçuklu puan vermiyordum ve sık sık 7'ye yakın bir yerden 8 falan gibi ifadeler belirtmem gerekiyordu. Bundan böyle + ve - işaretleri kullanarak bunu çözeceğim. :D

8- /10 -> 8 verdim ama bir eksi de verdim yani 7 de olabilirdi pek iyi bir 8 değil. :)
8+ /10 -> 9 verecek kadar çok sevemedim ama klasik 8'lik bölümlerin de üstündeydi, az farkla 9'u kaçırdı. :)

@destere @gundix123 @Çiğdem- @yatutarsa @sokak sanati @sürgünüm @cevaa @mrt-06 ve tek tek etiketlememin mümkün olmadığı tüm ortak dizi izlediğimiz kişiler. :D
yok yok sallamayayım en azından üç bölüme bakayım seversem bir şekilde devam ederim. :D

hayırlı olsun yeni sistemin :X

Ozan sen bence eklenti falan ekle foruma, puanlayalım İMDB gibi sıralansın diziler, bölümleri kendi içinde sıralansın. :D Tabii böyle bir eklenti varsa. :D

küsüratlı puanlara geçiş yapsak daha net olmazmı mesela 8.7 puanlık dizi yada 8.3 puanlık dizi ? böyle daha bir hoş ve anlamlı olur yoksa + lı puanlar çok fantazik yorumlara neden olabilir :))

küsüratlı puanlara geçiş yapsak daha net olmazmı mesela 8.7 puanlık dizi yada 8.3 puanlık dizi ? böyle daha bir hoş ve anlamlı olur yoksa + lı puanlar çok fantazik yorumlara neden olabilir :))
Ona karar vermek çok zor her bölüm için. Ben bölümlerde ayrım yapmak zor olduğu için buçukları bile kaldırdım. :):)

@yatutarsa Chuck'u hemen bitirmicektin işte :D Ben 3.sezona geçtim ara verdim, 1 ay sonra filan başlarım ancak, her sezondan sonra 2 ay ara vererek izliyorum :D