Aslında yarın Breaking Bad dizisine başlayıp daha sonra Vikings dizisine başlamayı düşünüyordum.konuya gelmişken sende bir bak Fortitude dizisine ?
ben de bugün bu diziyi soracaktım izleeeyen var mı diyekonusu güzel tam benlik gibi duruyor soğuk karlı iklimde geçen konuları seviyorum senin anlattığına bakılırsa sanırım bilimkurgu tarzı ?
ilk bölümünü yayınlamış dizibox sitesi .. 1 buçuk saat miş.. ilk bölümüne bakacağım dizinin
ayrıca @xemrexxx @sürgünüm @Harunnn60 @yatutarsa @sokak sanati @gözlemci VE @Çiğdem- ide ekleyeyim haberleri olsun
iyi oldu bu , ilk bölümüne bakalım gerçekten güzelse konusunu bile açtırırız @OzaN a ) ozan konusunu açmak için her dizinin en az üç izleyeni olmalı diyor? iki biz birinide buluruz artık @Çiğdem- izlemiyorsa bile izliyor deriz bir şekilde konusu açılır )ben de bugün bu diziyi soracaktım izleeeyen var mı diye
Bu diziyle ilgili kim bir şeyler yazacak diye merak ediyordum.
İlginç bir dizi kutuplarda geçiyor hikaye. Dünyanın en güvenli kasabasıymış hiç suç işlenmezmiş ama şimdiye kadar diyor özetinde. Yani bir suç dizisi gibi ama gizem ve gerilim ağırlıklıymış. IMDb puanı 8.4 gibi başladı ama 8.1'e düşmüş. Yine de bir şans vermek gerekir gibi.
Asıl konusu tam benlik gibi duruyor. Fargo gibi bir dizimi acaba?konusu güzel tam benlik gibi duruyor soğuk karlı iklimde geçen konuları seviyorum senin anlattığına bakılırsa sanırım bilimkurgu tarzı ?
ilk bölümünü yayınlamış dizibox sitesi .. 1 buçuk saat miş.. ilk bölümüne bakacağım dizinin
ayrıca @xemrexxx @sürgünüm @Harunnn60 @yatutarsa @sokak sanati @gözlemci VE @Çiğdem- ide ekleyeyim haberleri olsun
dizibox sitesinde ilk bölüm yayınlanmış ordan ilk bölümüne bak herşey anlaşılır zaten konusu ilginçmişAsıl konusu tam benlik gibi duruyor. Fargo gibi bir dizimi acaba?
Aynen bir şans verilir @OzaN ın dediği gibi bende bakabiliirm )) Bu gece ilk bölüme bakaırm belki.konusu güzel tam benlik gibi duruyor soğuk karlı iklimde geçen konuları seviyorum senin anlattığına bakılırsa sanırım bilimkurgu tarzı ?
konusu güzel tam benlik gibi duruyor soğuk karlı iklimde geçen konuları seviyorum senin anlattığına bakılırsa sanırım bilimkurgu tarzı ?
hayırrrr benim beklediğim diziler var bunu hiç almayıyaym ben
hiç bana hitap etmiyiuzun uğraşlar sonucu karar verebildim Bates Motel dizisine başlayacağım
diziyi daha önce izleyen yada dizi hakkında bilgisi olan varmıydı @OzaN @xemrexxx @Harunnn60
hemen benden gördünuzun uğraşlar sonucu karar verebildim Bates Motel dizisine başlayacağım
diziyi daha önce izleyen yada dizi hakkında bilgisi olan varmıydı @OzaN @xemrexxx @Harunnn60
ilk bölümü izledim harikaydı @OzaN bizim için konu başlığı açar artık madem sende izliyorsun muhteşem bir başlangıç yaptı dizi
off keşke beraber izleseydikn ben bunu mart ayından sonra izlemey planlıyordumilk bölümü izledim harikaydı @OzaN bizim için konu başlığı açar artık madem sende izliyorsun muhteşem bir başlangıç yaptı dizi
ilk bölümü izledim ama yorumu konu başlığı açılınca yapacağım
dizide Vera Farmiga nın oynadığı anne karakteri muhteşem oğlu normanda süper uyum sağlamış
birde son hava bükücünün katarası Nicola Peltz varki anlatılmaz yaşanır
@destere Pazar gününe kadar beklersen ben de şans veririm diziye hem de Hitchcockçu birkaç kişi de toplayabiliriz diziye. Şu an baya sıkıştım ben son Oscar filmlerini bitirmeye bakıyorum. Vikings, Gotham falan da birikti. Birkaç gün lazım.
İstersen sana da film bulayım beğeneceğin tarzda izleyecek şey yokluğu çekme.
tamam bir hafta daha beklerim sonra devam ederiz ya da bir hafta sonra kimse devam etmese ben devam ederim, dizi güzel başlangıç yaptı zaten izlesem bir haftaya iki sezon biterdioff keşke beraber izleseydikn ben bunu mart ayından sonra izlemey planlıyordum
Forumdash'tan umudu kesmeye başladık ama @sürgünüm gelir herhalde o zamana kadar.tamam bir hafta daha beklerim sonra devam ederiz ya da bir hafta sonra kimse devam etmese ben devam ederim, dizi güzel başlangıç yaptı zaten izlesem bir haftaya iki sezon biterdi
bu boşlukta film izleyeyim ben en iyisi
@sürgünüm le @Forumdash ında seveceği bir dizi gibi duruyor bates motel, ama kaçaklar tatile çıktı araki bulasın
aslında bildiğim ve sevdiğim konuları tekrar başka oyuncularda izlemek hoşuma pek gitmezdi ama burda karakterler çok çok iyi ben başroldeki anne karakterini sevdim zaten ondan sonra kalan kısmı sevmek kolayForumdash'tan umudu kesmeye başladık ama @sürgünüm gelir herhalde o zamana kadar.
Ben de bu diziyi seveceğimi tahmin ediyorum Psycho en sevdiğim filmlerden olduğu için ama bakalım.
@Harunnn60 9 Mart'ta yeni sezon başlıyormuş. Seni beklersek 3 sezon birikir işimiz zorlaşır. 3. sezon içerisinde buluşuruz belki senle.