Yabancı Dizi Genel Sohbet Konusu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
CW'den bir Süper Kahraman Dizisi daha.
Dizi Adı: The Messengers
Tarih : Nisan 2015
Oyuncular: Shantel VanSanten, Sofia Black D'Elia, Joel Courtney
Tür: Dram, Bilimkurgu
Konusu: Ne olduğu bilinmeyen bir cisim New Mexico çölüne düşer ve yarattığı şok dalgasıyla birbirleriyle alakası yokmuş gibi görünen bir grup insanın kalbi durur. Ölüp birkaç saat sonra tekrar dirilen bu insanlar, uyandıklarında bir takım güçlere sahip olduklarını fark ederler. Yaşadıkları olay yaklaşan kıyametin habercisidir ve önleyebilecek tek umut kaynağı da kendileridir.

koşun :F @mrt-06 @Çiğdem- @destere
ben koşmaya koşarımda diziyi izlemem ama :))

erkeklerde 40 yaşa ka yol var :F
Karin seni aldatir sonra cicim artik @Çiğdem- in omzunda aglarsin 😉 :A
aynen @mrt-06 le @Çiğdem- in izlediği dizilere bulaşmamak lazım:) kendilerini ateşe attıkları yetmiyor birde bize ısrar edecekler izleyin diye, kendimizi zor kurtarırız :) çiğdem bir constantine e alıştırdı o gün bugündür constantine le uğraşıyorum :))
Neyi var dizilerin be Cw en iyi kanal :love1:

@OzaN
Fortitude adlı dizinin konusu neydi acaba bilgin varmı ?
Bu diziyle ilgili kim bir şeyler yazacak diye merak ediyordum. :):)

İlginç bir dizi kutuplarda geçiyor hikaye. Dünyanın en güvenli kasabasıymış hiç suç işlenmezmiş ama şimdiye kadar diyor özetinde. Yani bir suç dizisi gibi ama gizem ve gerilim ağırlıklıymış. IMDb puanı 8.4 gibi başladı ama 8.1'e düşmüş. Yine de bir şans vermek gerekir gibi. :)

Bu diziyle ilgili kim bir şeyler yazacak diye merak ediyordum. :):)

İlginç bir dizi kutuplarda geçiyor hikaye. Dünyanın en güvenli kasabasıymış hiç suç işlenmezmiş ama şimdiye kadar diyor özetinde. Yani bir suç dizisi gibi ama gizem ve gerilim ağırlıklıymış. IMDb puanı 8.4 gibi başladı ama 8.1'e düşmüş. Yine de bir şans vermek gerekir gibi. :)
konusu güzel tam benlik gibi duruyor soğuk karlı iklimde geçen konuları seviyorum :) senin anlattığına bakılırsa sanırım bilimkurgu tarzı ?
ilk bölümünü yayınlamış dizibox sitesi .. 1 buçuk saat miş.. ilk bölümüne bakacağım dizinin :)

ayrıca @xemrexxx @sürgünüm @Harunnn60 @yatutarsa @sokak sanati @gözlemci VE @Çiğdem- ide ekleyeyim haberleri olsun :)

@OzaN admin bu konuyu sabitleyebilir misin? :)
Dün birşey konuşacaktım sürgünüm ile, burayı bulamadım, sabitlenmiştir diye düşündüm. :(