12 maymun dizisinin ilk bölümü yükleniş altyazı ile izleemek isteyenler var diy hatirliyim @destere @sürgünüm @Çiğdem- @OzaN @Tolstoyevski @Harunnn60
12 maymun ne beee12 maymun dizisinin ilk bölümü yükleniş altyazı ileizleemek isteyenler var diy hatirliyim @destere @sürgünüm @Çiğdem- @OzaN @Tolstoyevski @Harunnn60
12 maymundan kaçı dişi ona göre bende izlemeye başlayayım12 maymun dizisinin ilk bölümü yükleniş altyazı ileizleemek isteyenler var diy hatirliyim @destere @sürgünüm @Çiğdem- @OzaN @Tolstoyevski @Harunnn60
maymunlardan biri parlak 8 tanesi harika kızlardan oluşuyor 2 si dop biride lezbiyen12 maymun ne beee
İyi eklemişler ama )) dizi on numaraThe Walking Dead'ın Olmazsa Olmaz Yerinin Görsel Efektsiz Şekli.
Ekli dosyayı görüntüle 42990
@destere @Çiğdem- @OzaN @sürgünüm @Harunnn60 @Tolstoyevski @sokak sanati
Değişik geldi, sizle paylaşmak istedim.
İzliyor muydun sende?İyi eklemişler ama )) dizi on numara
Eee yuh yani dostum çok hızlısın )))Bende 4. sezona geçtim.
Aşırı bağımlılık yapıyor, bırakamıyorum.Eee yuh yani dostum çok hızlısın )))
Ben vakit bulamıyorum hergün geziyorum )) Neyse bu gece hız kazandırıcamAşırı bağımlılık yapıyor, bırakamıyorum.
Sen kaçınca sezondasın?Ben vakit bulamıyorum hergün geziyorum )) Neyse bu gece hız kazandırıcam
ilk sezon 2.bölüm )))Sen kaçınca sezondasın?
Kaçıncı bölüm?
Ben ilk sezonun sadece 1. bölümünü beğendim.ilk sezon 2.bölüm )))
Bakacaz bakalım )) ilk sezon bitince yorumlayacam komple ))Ben ilk sezonun sadece 1. bölümünü beğendim.
2. sezon çok iyi.
at üstündeki vatandaş kim acaba , o atın sonu pek parlak değil Got daki akgezenlerin bindiği ata dönüştürmüşlerdirThe Walking Dead'ın Olmazsa Olmaz Yerinin Görsel Efektsiz Şekli.
Ekli dosyayı görüntüle 42990
@destere @Çiğdem- @OzaN @sürgünüm @Harunnn60 @Tolstoyevski @sokak sanati
Değişik geldi, sizle paylaşmak istedim.
Bu değil de iZombie mi ne vardı o ilgi çekici ben bile göz atabilirim.CW'den bir Süper Kahraman Dizisi daha.
Dizi Adı: The Messengers
Tarih : Nisan 2015
Oyuncular: Shantel VanSanten, Sofia Black D'Elia, Joel Courtney
Tür: Dram, Bilimkurgu
Konusu: Ne olduğu bilinmeyen bir cisim New Mexico çölüne düşer ve yarattığı şok dalgasıyla birbirleriyle alakası yokmuş gibi görünen bir grup insanın kalbi durur. Ölüp birkaç saat sonra tekrar dirilen bu insanlar, uyandıklarında bir takım güçlere sahip olduklarını fark ederler. Yaşadıkları olay yaklaşan kıyametin habercisidir ve önleyebilecek tek umut kaynağı da kendileridir.
koşun@mrt-06 @Çiğdem- @destere
Bu değil de iZombie mi ne vardı o ilgi çekici ben bile göz atabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?