Yabancı Dizi Genel Sohbet Konusu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Leftovers'ı şuanlik kimseye önermiyorum, ama bi kere bakılsın
Umarım Tyrant'ı seversin
@destere 'yi beklettiğin Orange mı?
İyi iyi, kötü olsun zaten. İyi dizi yapmasınlar artık. Bu kadarı yeterli.
(Komedi hariç, iyi komedi sayısında sıkıntı var.
)

Tyrant'a şu aralar bakmam lazım sıra gelmez diğerlerine başlayınca.

Evet

İzlediğimin iki katı kadar da bırakıyorum ama yetmiyor. Biraz daha fazla bırakmam lazım galiba.

Valla kapsamlı planlama yapmadım. @Forumdash çabuk bitirmek istiyor. Bence çok acelesi yok ama yazın bitmesine daha çok var 3 biter herhalde. Geri kalan ikisini ise yayarak haftada 1-2 izlemek daha iyi olur bence. Böyle büyük diziyi çok hızlı tüketmeyelim. Fakat çoğunluk ne derse o olur.

Bu bırakman gerekenler arasında Hannibal olmasın da. 😛

Ben de dediğin gibi yapmak istiyorum. 3'ü yaz için de zorlamayabiliriz de. Fark etmez.

rectify nasıl uzun gelebilir 10 bölüm su gibi geçer ben kendimi tutuyorum tutmasam 10 bölümü bir günde rahatlıkla bitiririm aynı durum orange da da var orange haftada iki gün çok az geliyor

Leftovers'ı şuanlik kimseye önermiyorum, ama bi kere bakılsın
Umarım Tyrant'ı seversin
@destere 'yi beklettiğin Orange mı?
orange dan bahsediyor sanırım

orange bekleye bekleye turşuluk oldu hala haftada iki bölüm diyor ?

Rectify'de kaçta kaldın
Orange dün akşam aklıma bi düştü izlesem mi diye ama elimin altında film vardı onu seyrettim Allah'tan

Rectify'de kaçta kaldın
Orange dün akşam aklıma bi düştü izlesem mi diye ama elimin altında film vardı onu seyrettim Allah'tan
rectifyde 3. ve 4. bölümleride izledim hızımı alamayıp beşe geçecektim nerdeyse
rectify konusunda bugün izlediğim bölümler hakkında yorumumu yaptım zaten

orange konusunda aynıyız bende izlememk için kendimi zor tutuyorum

rectifyde 3. ve 4. bölümleride izledim hızımı alamayıp beşe geçecektim nerdeyse
rectify konusunda yorumumu yaptım zaten

orange konusunda aynıyız bende izlememk için kendimi zor tutuyorum
Rectify günde 2 bölüm izliyorsan tamam o zaman çarşambaya filan 5'i izlermiyiz?
Orange çok boşta kalırsam bir attırıcam ortaya
Merak ettiğim bir film oluyor indiriyorum bakıyorum "o da ne?😱" 2 saatimi harcamişim resmen

bende araya film katayım arasıra yoksa diziler su gibi geçiyor sonra işini bilmeyen çavuşlar gibi oturup sıkıntıdan avuçlamaya başlıyoruz
)

İzlemesi zor olacağından değil de izlenmesi gereken çok fazla şey olduğundan uzun oluyor.

bak o dediğim dexter videosu

@Forumdash @OzaN
bu da 9. sezon jeneriği (temsili) dizi böyle ti'ye alınmayı haketmiyor aslında ama o finalden sora müstehak da diyebiliriz

spoiler içerir

Orange Is the New Black'a da başlayamadım. Hangi birine yetişeyim. Kışın günde 3-4 bölüm izliyordum şimdi 2'den fazla izleyemiyorum. Uykum geliyor çöküyorum hemen.
O bende de var
Her gece 4 dizi deviren ben 1'e düşürdüm şuan esniyorum
Sahur olmasa yatardım heralde

pll de artık @xemrexxx bana yetişemiyor
onun varliğiyla birliği bir artık
Nick'ini gören cennetlik
Yine MY videosuna etiketleyip kaçmiş

Orange Is the New Black'a da başlayamadım. Hangi birine yetişeyim. Kışın günde 3-4 bölüm izliyordum şimdi 2'den fazla izleyemiyorum. Uykum geliyor çöküyorum hemen.
orange dizisinde 2x4. bölümü bugün izledim sizide etiketledim orda, kazayla konuyu açmayın izlemediyseniz