Seslerimizi hiç mukayese etmeyelim zararlı çıkarsınKendi sesine bakmadan, benim sesime laf ediyor detone reis. "Senin şiirin" diyor, daha şair bilmiyor.
Seslerimizi hiç mukayese etmeyelim zararlı çıkarsınKendi sesine bakmadan, benim sesime laf ediyor detone reis. "Senin şiirin" diyor, daha şair bilmiyor.
Kıvırcık yeter be kardeşim, ses muhabbetini açan sensin. Durup durup "şiir" diyor, sonra da "ses" diyor. Ben sana oysa "dizi" demiştim. İki saatlik dizi sonrası böyle oluyor tabii.Seslerimizi hiç mukayese etmeyelim zararlı çıkarsın
Bir konusunu açalım, izleyelim hepimiz mini diziyi. Sonra yeniden konuşuruz.@bazinga, acaba oylarımızı The Wire dizisine mi kaydırsak acaba diye düşünüyorum garip bir şekilde. Mini diziyi izledim gündüz biraz, tam anlamıyla adapte olamadım. Yarım saate yakın izledim, yakınlaşma sahnesi tavan yapıyor gibi duruyor. Girişteki yakınlaşma tuhaftı, bir sahnede de vardı. Yakınlaşma sorun değil de, daha konuya tam anlamıyla girmeden garip bir şekilde oraya girmeleri ilginç oldu. Evren üstüne evren var bir de, adapte olmak zor olur. Tamam diğeri ağır da, en azından efsaneye doğru gider belki.
Her neyse, yine ön yargı yaptım tabii, aynı The Wire'daki gibi. Sabır edip sonuna kadar beklemek gerekiyor. Devamını getireyim de bari, öyle anlayayım nasıl bir şey olduğunu. Bizim dizinin çıkma olasılığı çok az zaten. Beğenmezsek, devam etmeyiz.Bir konusunu açalım, izleyelim hepimiz mini diziyi. Sonra yeniden konuşuruz.
İlki yıllar yıllar önceydi. Bu konudaki neredeyse hiç kimse yoktu o zaman.The Wire ikinci kere mi bu etkinliğin öneri dizisi oldu? Eğer böyleyse neden böyle?
Bir konusunu açalım, izleyelim hepimiz mini diziyi. Sonra yeniden konuşuruz.
Olaya çok yanlış yerden giriş yapmış gerçekten. Ve sanırım diziyi izlemeyeceğini de buradan bir tık anlayabiliyoruz ama neyse...
Utku da işler kendi çıkarına gitsin diye adama alttan alttan işlemiş resmen az çakal değil adaşımın dediği gibi...
Bir işe yaramamış ama, The Wire'ı oylamış hain herifThe Wire, dedim.
Admini ne ara Battlestar Galactica saflarına çektiniz Utku beyciğim... @MasacRE
Admin baktı Mad Men olmuyor, çok geride kaldı. Wire'ı daha önce deneyip sıkılmasının etkisiyle Battlestar Galactica'ya yöneldi herhalde bu seferOy değiştirme seçeneği yokmuş.
İstersen oy değiştirme seçeneğini ekleyeyim ama Mad Men bomboş kalacak. Gerçi onu kendin de eklersin istersen. Değiştirme yapmasın kimse, aynı kalsın şıklar diye ekleme yapmamıştım.Oy değiştirme seçeneği yokmuş.
Süreyi biraz daha uzattım, gece 12'de oy kullanma işlemi sona ermiş olacak. Bir de etiket yapalım da, daha çok kişiye ulaşır belki oylama.
@Sherlock, @MasacRE, @bazinga, @MEnes, @Dosi, @Tolstoyevski, @Forumdash, @denizz19, @DarkLegenD, @Maskeli Fedai, @Yiğitt, @vadikızı, @Silinmiş Üye, @The_Erinch, @Harunnn60, @serhatt, @mrt-06, @xemrexxx, @Çiğdem, @sokak sanati, @Aserat, @BesaleT, @kerem, @Bully, @Hachiko, @S.G.A.T., @alperuz, @Polat Şaşmaz @Emre Ozansoy, @tolgab, @Özgür, @RevaN, @MayısKralı.
Aktif etiket listesi. Unuttuğum varsa kusura bakmasın.
İnsan bakar bir şansı var mı diye, yorumları okur. Bak şimdi, istemediğin bir şey çıkabilir. Ben ve @bazinga dışında oy veren kimse yok Mad Men'e.Mad Men dedim demez olaydım.