Öyle sanırım.Bilinçaltına nasıl işlemişse bir sonraki bölüme geçmeye izin vermedi.
Bu anket hala devam ediyor mu ya?Ben mini diziyi hazırladım bile.
Yine iftiralar devam ediyor.Bilim-kurguyu severiz ama izlemediğimiz diziye oy verecek kadar da değil.
Tamam işte ben de onu diyorum. Diziyi izlemeden önce filmler izlense daha iyi olur. Yoksa anlaşılıyordur mutlaka dizi ama ben yine de sırasını beklesin diyorum şu durumda, öylesi daha uygun olurStar Wars bizim işimiz yoldaş onu bana sor, gömeyim öveyim her şeyi yapayım yani...The Mandalorian tekil olarak izlenebilecek, anlaşılabilecek ancak Star Wars'a hakim olanların daha çok seveceği bir yapımdır. O yüzden önce Battlestar Galactica'nın o dediğiniz yolculuğuna çıkarız, sonrasına bakarız dediğin gibi...
Kesinlikle, son noktada yaşanacak şey bu olacak ve hatta o bilim kurgu aşığı şahıs oyu verdikten sonra diziyi izlemeyecek bile...
Oy verme senOy versem mi? Verirsem The Wire'ye veririn. Birazcık hukukum var o diziyle@Araf @Tolstoyevski @MasacRE
Konuyu okumadan dalış yaptın galiba direkYine iftiralar devam ediyor.Bilim-kurguyu severiz ama izlemediğimiz diziye oy verecek kadar da değil.
Yine iftiralar devam ediyor.Bilim-kurguyu severiz ama izlemediğimiz diziye oy verecek kadar da değil.
Seni banlayan adamların yanında yer almayı düşünmüyorsun herhalde değil mi Darklegend beyciğimİzleyeceğimiz diziyi seçiyoruz zaten, bu ne ilginç bir savunma cümlesidir.Ancak senden beklenmeyeni yaparak herkesi şaşırtma şansın var, yap bunu...
İzleyeceğimiz diziyi seçiyoruz zaten, bu ne ilginç bir savunma cümlesidir.Ancak senden beklenmeyeni yaparak herkesi şaşırtma şansın var, yap bunu...
Ben konuyu ilk gördüğümde dizileri izleyenler oy verip, izlemeyenlere yol gösteriyor zannediyordum.Tamam işte ben de onu diyorum. Diziyi izlemeden önce filmler izlense daha iyi olur. Yoksa anlaşılıyordur mutlaka dizi ama ben yine de sırasını beklesin diyorum şu durumda, öylesi daha uygun olur
Oy verme sen
Konuyu okumadan dalış yaptın galiba direkBurada yeni bir diziye başlayacağız, hangisini izleyelim diyoruz zaten. Sen Battlestar Galactica'yı işaretlersin sonra başlarız hep beraber izlemeye
Seni banlayan adamların yanında yer almayı düşünmüyorsun herhalde değil mi Darklegend beyciğim
Ben konuyu ilk gördüğümde dizileri izleyenler oy verip, izlemeyenlere yol gösteriyor zannediyordum.
Gün içerisinde seçimimi yaparım.
Şerlok beyciğim hadi beni boşverin, avatarınızdaki kral adam da bu dizinin aşığı. Onun sözlerine kulak verin ve diziyi izlemek için gereken şeyleri yapın bir an önceSiz çok tehlikeli bir adamsınız Utku beyciğim, bu taktiksel deha ile baş edemem. Gideyim de ankette yer alan bilim-kurgu türündeki diziyi izlemek için gereken şeyleri yapayım...
Ekli dosyayı görüntüle 77962
İki saatlik yerli dizi üstüne yerli dizi macerası yaşıyorsun, nasıl vakit bulabiliyorsun yabancı dizi izlemeye, şaşırtıcı.Uydurma ben yabancı dizi de izliyorumsenin o profilindeki herifin de Breaking Bad dizisini de izledim
Ben zamanı kaliteli kullananlardanımİki saatlik yerli dizi üstüne yerli dizi macerası yaşıyorsun, nasıl vakit bulabiliyorsun yabancı dizi izlemeye, şaşırtıcı.
Şerlok beyciğim hadi beni boşverin, avatarınızdaki kral adam da bu dizinin aşığı. Onun sözlerine kulak verin ve diziyi izlemek için gereken şeyleri yapın bir an önce
Önce yerli dizi izleme, yerli dizi analizi, sonra da fırsat olursa yabancı dizi, o da çok az. YouTube'da içerik üreticisi olabilirsin aslında dizi konusunda muhabbet kuşu sesleriyle.Ben zamanı kaliteli kullananlardanım
Bana ismini arattırıp bakmamışsın 😡Tamam işte ben de onu diyorum. Diziyi izlemeden önce filmler izlense daha iyi olur. Yoksa anlaşılıyordur mutlaka dizi ama ben yine de sırasını beklesin diyorum şu durumda, öylesi daha uygun olur
Oy verme sen
Konuyu okumadan dalış yaptın galiba direkBurada yeni bir diziye başlayacağız, hangisini izleyelim diyoruz zaten. Sen Battlestar Galactica'yı işaretlersin sonra başlarız hep beraber izlemeye
Hemen o konuya ışınlanıyorum Dosi hanım, sakın oylamayın bu anketiBana ismini arattırıp bakmamışsın 😡
ceza olarak oylayayim hem bi bakarsın izlerim
Senin şiirlerinle içerik üretebilirim aslında ama sesini duyan muhtemelen takip etmezÖnce yerli dizi izleme, yerli dizi analizi, sonra da fırsat olursa yabancı dizi, o da çok az. YouTube'da içerik üreticisi olabilirsin aslında dizi konusunda muhabbet kuşu sesleriyle.
Kendi sesine bakmadan, benim sesime laf ediyor detone reis. "Senin şiirin" diyor, daha şair bilmiyor.Senin şiirlerinle içerik üretebilirim aslında ama sesini duyan muhtemelen takip etmez
Olaya çok yanlış yerden giriş yapmış gerçekten.Tamam işte ben de onu diyorum. Diziyi izlemeden önce filmler izlense daha iyi olur. Yoksa anlaşılıyordur mutlaka dizi ama ben yine de sırasını beklesin diyorum şu durumda, öylesi daha uygun olur
Oy verme sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?