Yooo ben söyledim sana gerçekleriBeğenmezsemde suçlayacak birisi var nasıl olsa.@Forumdash
Yooo ben söyledim sana gerçekleriBeğenmezsemde suçlayacak birisi var nasıl olsa.@Forumdash
Hava nasıl kalmiş olur😕 Onlar sezonluk çekiyorlarFinal yapılmasa bile sezon finali yapilmiştir diye tahmin ediyorum ama neyse yazın hafta içi tv'de bişey yok erken akşam hava kararınca 23'lerde izlenecek sakin kafa dizi arıyordum buldum
Hannibal'ı beğendin mi?
hadi inş böyle devam edersinizilk bölümü izledim şimdi ikincideyim beğendim yani iyi gidiyor umarım sonu bir yere çıkar![]()
Azsonra peş peşe iki bölümüde izleyeceğim sabaha kadar daha çok vaktim var,biz senin gibi erken tüneklemiyoruz.daha başlamadınmı geç kalmışsınbugün iki bölüm bitecekti öyle anlaştık
![]()
Yarın pazar herkes sabahlayabilirAzsonra peş peşe iki bölümüde izleyeceğim sabaha kadar daha çok vaktim var,biz senin gibi erken tüneklemiyoruz.
@Forumdash ile gececi insanlarız biz.Enson forumu biz kapatıyoruz.![]()
Yarın pazar herkes sabahlayabilir![]()
![]()
hemlock grove izlediniz mi lo @Forumdash @destere
@Çiğdem- sen seversin gerçi fazla parlak yok ama olsun![]()
kuurt adam dizisivallaha izlemedim kesin sen övdüysen bir the 100 vakası daha demektir![]()
![]()
hemlock grove izlediniz mi lo @Forumdash @destere
@Çiğdem- sen seversin gerçi fazla parlak yok ama olsun![]()
e2 veriyor. arada rast geldiğimde bakıyorum da hiçte kurt dizisi gibi değilvallaha izlemedim kesin sen övdüysen bir the 100 vakası daha demektir![]()
sana shelley düşüyore2 veriyor. arada rast geldiğimde bakıyorum da hiçte kurt dizisi gibi değilO hava yok dizide
Kurt kız varmı dizide bilemedim ama vahşi(sexy) bi kız tipi de göremedim
![]()
aha ! kurtlu murtluysa ben hiç uğramayayıme2 veriyor. arada rast geldiğimde bakıyorum da hiçte kurt dizisi gibi değilO hava yok dizide
Kurt kız varmı dizide bilemedim ama vahşi(sexy) bi kız tipi de göremedim
![]()
Aynen sana gitmez bu diziaha ! kurtlu murtluysa ben hiç uğramayayım![]()
ben kararsız kaldımvallaha izlemedim kesin sen övdüysen bir the 100 vakası daha demektir![]()
oka parlaktan sonra seni anca shelley paklar
Sen onu güle güle kullanoka parlaktan sonra seni anca shelley paklar![]()
totoşluğundan anlamıştık demene gerek yok.ssxmen serisini hiç sevmem demişmiydim![]()
totoşluktan değil fazla aksiyona alerjim vartotoşluğundan anlamıştık demene gerek yok.ss