Yooo ben söyledim sana gerçekleri Abartmadimda Abartim kendi cephemdenBeğenmezsemde suçlayacak birisi var nasıl olsa. @Forumdash
Yooo ben söyledim sana gerçekleri Abartmadimda Abartim kendi cephemdenBeğenmezsemde suçlayacak birisi var nasıl olsa. @Forumdash
Hava nasıl kalmiş olur😕 Onlar sezonluk çekiyorlarFinal yapılmasa bile sezon finali yapilmiştir diye tahmin ediyorum ama neyse yazın hafta içi tv'de bişey yok erken akşam hava kararınca 23'lerde izlenecek sakin kafa dizi arıyordum buldum
Hannibal'ı beğendin mi?
hadi inş böyle devam edersiniz Bilmiyorum ben diziyi ağir temposu olsun çekimi olsun görsel sanati olsu herşeyiyle seviyorumilk bölümü izledim şimdi ikincideyim beğendim yani iyi gidiyor umarım sonu bir yere çıkar
Azsonra peş peşe iki bölümüde izleyeceğim sabaha kadar daha çok vaktim var,biz senin gibi erken tüneklemiyoruz.daha başlamadınmı geç kalmışsın bugün iki bölüm bitecekti öyle anlaştık
Yarın pazar herkes sabahlayabilirAzsonra peş peşe iki bölümüde izleyeceğim sabaha kadar daha çok vaktim var,biz senin gibi erken tüneklemiyoruz.
@Forumdash ile gececi insanlarız biz.Enson forumu biz kapatıyoruz.
Yarın pazar herkes sabahlayabilir
hemlock grove izlediniz mi lo @Forumdash @destere
@Çiğdem- sen seversin gerçi fazla parlak yok ama olsun
kuurt adam dizisivallaha izlemedim kesin sen övdüysen bir the 100 vakası daha demektir
hemlock grove izlediniz mi lo @Forumdash @destere
@Çiğdem- sen seversin gerçi fazla parlak yok ama olsun
e2 veriyor. arada rast geldiğimde bakıyorum da hiçte kurt dizisi gibi değil O hava yok dizide Kurt kız varmı dizide bilemedim ama vahşi(sexy) bi kız tipi de göremedimvallaha izlemedim kesin sen övdüysen bir the 100 vakası daha demektir
sana shelley düşüyore2 veriyor. arada rast geldiğimde bakıyorum da hiçte kurt dizisi gibi değil O hava yok dizide Kurt kız varmı dizide bilemedim ama vahşi(sexy) bi kız tipi de göremedim
aha ! kurtlu murtluysa ben hiç uğramayayıme2 veriyor. arada rast geldiğimde bakıyorum da hiçte kurt dizisi gibi değil O hava yok dizide Kurt kız varmı dizide bilemedim ama vahşi(sexy) bi kız tipi de göremedim
Aynen sana gitmez bu diziaha ! kurtlu murtluysa ben hiç uğramayayım
ben kararsız kaldımvallaha izlemedim kesin sen övdüysen bir the 100 vakası daha demektir
oka parlaktan sonra seni anca shelley paklar
Sen onu güle güle kullan Ben vampirellalarımla(Katherine) mutluyumoka parlaktan sonra seni anca shelley paklar
totoşluğundan anlamıştık demene gerek yok.ssxmen serisini hiç sevmem demişmiydim
totoşluktan değil fazla aksiyona alerjim vartotoşluğundan anlamıştık demene gerek yok.ss