House of Cards'ın ilk sezonu bitti,elde dizi kalmadı şimdi ne izleyeceğiz?
hannibal
Beraber bi yeni diziye daha başlayalım ne diyosun.hannibal
Beraber bi yeni diziye daha başlayalım ne diyosun.
hannibal diyorum daha iyi bir dizi varsa ona başlayalım ..
zaten orange ı izliyoruz
hoc a devam
black sails devam
yakında diziler gelecek onlarda var araya bir hannibalı katalım daha iyi fikrin yoksa ?
@Forumdash @OzaN hanibal ı övmüştü sanırım ...yada ben yanlış hatırlıyorum
15 stok bölüm var bu akşam başlayalım,ilk iki bölümü izleyelim.
Hanibal izliyoruz bu gece başlayalım Black Sails'i yarın izleriz.tamam ben varım hanibal izliyoruz değilmi karışmasın
Hanibal izliyoruz bu gece başlayalım Black Sails'i yarın izleriz.
@Forumdash ve @berkann övüyor onu.hannibal diyorum daha iyi bir dizi varsa ona başlayalım ..
zaten orange ı izliyoruz
hoc a devam
black sails devam
yakında diziler gelecek onlarda var araya bir hannibalı katalım daha iyi fikrin yoksa ?
@Forumdash @OzaN hanibal ı övmüştü sanırım ...yada ben yanlış hatırlıyorum
Resurrection konusundaki mesajları buraya taşıdım orada diziyle ilgili yorum okumaya girenlerin kafası karışmasın.
@Forumdash ve @berkann övüyor onu.
Ben de ilk sezonu izledim ama ikinci sezonun ilk bölümünü izleyip bıraktım. Kaliteli dizi ama çok soğuk bir havası var ve beni boğdu baya. Herkesin çok övdüğü bölümleri bile sıkıla sıkıla izleyince bırakmaya karar verdim. Yine de siz beğenebilirsiniz tabii.
Benim de dahil olacağım bir toplu izleme etkinliği şimdilik yok gibi. Orange ve House of Cards yeterli.
Hannibal sizi bir süre idare eder. Ondan sonra isterseniz ve izlemediyseniz Boardwalk Empire izleyebilirsiniz. Ben ilk sezonu izledim ve epey beğendim. İkinci sezonu beraber izleyebiliriz.
Newsroom izleriz demiştim ama şu an izlediğim şeyler birikti onu ne zaman programıma alırım bilmiyorum.
Bir de Bates Motel diye bir dizi var ona başlamak istiyorum tez zamanda ama önce 1-2 bölüm izlemem lazım size de önerip önermeyeceğime karar vermek için. Çünkü beğenmezsem belki de izlemem ben de.
her bölümü ilerleterek izliyorum inşallah 2.sezon öle değildir
Kafası ağır bir dizidir, bazılarına ileri sardırabilir tabi
bence şu an sezondaki en orjinal, en iyi dizi diyebilirim. işleniş bence mükemmel ve de gelecek kurgusu çok açık bi dizi, bazı diziler gibi (ör:arrow) zorlamaca bir kurgusu yok.
en son izlediğiniz dizi ve yorumu konusunda@xemrexxx Baby-Daddy dizi yorumun nerde Görmüştüm yorumunu beğenecektim şimdi Ben o diziyi izlemiştim @OzaN güzel diziydi zaar da alt yazısı geç çıkıyor diye bırakmiştim
@destere Veronica Mars 'ın öyle sorunu mu varmıymış araştiracam. Ona göre önce diziyi izlerim sonra filmini
@destere @sürgünüm Hannibal hakkında şöyle yorumlar var.
Kırmızıya cevaplar
Korkuttun beni şimdi acaba başlamasak mı?@xemrexxxBaby-Daddy dizi yorumun nerde Görmüştüm yorumunu beğenecektim şimdi Ben o diziyi izlemiştim @OzaN güzel diziydi zaar da alt yazısı geç çıkıyor diye bırakmiştim
@destere Veronica Mars 'ın öyle sorunu mu varmıymış araştiracam. Ona göre önce diziyi izlerim sonra filmini
Kırmızıya cevaplar
Bilmem ben baştan söyleyeyim @OzaN'a da demiştim çok ağırdan gidiyor ama çok güzel dizi diye.BIrakmiş şimdi bi @berkann dayanaıklı çıktı (helal)Korkuttun beni şimdi acaba başlamasak mı?
Sen nasıl seviyormusun,ikinci sezonunu izliyormusun?
Evet dizi en sevdiğim diziler arasında Dizi cuma günleri yayınlanıyor biz cmts izleme fırsatı buldugumuz için cmts günü benim için resmen bir kalite gecesi. HOC - Hannibal - Orange, bu üçlüyle geceyi kapatıyorum
İzliyoruz o zaman.Evet dizi en sevdiğim diziler arasında Dizi cuma günleri yayınlanıyor biz cmts izleme fırsatı buldugumuz için cmts günü benim için resmen bir kalite gecesi. HOC - Hannibal - Orange, bu üçlüyle geceyi kapatıyorum
@xemrexxxBaby-Daddy dizi yorumun nerde Görmüştüm yorumunu beğenecektim şimdi Ben o diziyi izlemiştim @OzaN güzel diziydi zaar da alt yazısı geç çıkıyor diye bırakmiştim
Kırmızıya cevaplar
Korkuttun beni şimdi acaba başlamasak mı?
Beğenmezsemde suçlayacak birisi var nasıl olsa. @Forumdashdizinin son bölümünde final havası yokmuş yarım kalmış bir havası var öyle diyiler ))
başladım bile ilk bölüm bitti ikinciye geçtim hannibal iyi gidiyor bence
Hava nasıl kalmiş olur😕 Onlar sezonluk çekiyorlarFinal yapılmasa bile sezon finali yapilmiştir diye tahmin ediyorum ama neyse yazın hafta içi tv'de bişey yok erken akşam hava kararınca 23'lerde izlenecek sakin kafa dizi arıyordum buldumdizinin son bölümünde final havası yokmuş yarım kalmış bir havası var öyle diyiler ))
başladım bile ilk bölüm bitti ikinciye geçtim hannibal iyi gidiyor bence
Beğenmezsemde suçlayacak birsi var nasıl olsa. @Forumdash