Bozulmasın diye mesaj yazmayı bıraktın demi ?10 kere girmişimdir 33.333'e artık bi tadı kalmadı
Müzik ile alakalı bu tarz etkinlikleri hep anketli yapıyorumBen direkt şarkıya baktığım için anketi farketmedim ya verdim cnm
Bozulmasın diye mesaj yazmayı bıraktın demi ?10 kere girmişimdir 33.333'e artık bi tadı kalmadı
Müzik ile alakalı bu tarz etkinlikleri hep anketli yapıyorumBen direkt şarkıya baktığım için anketi farketmedim ya verdim cnm
Bozulmasın diye mesaj yazmayı bıraktın demi ?
Müzik ile alakalı bu tarz etkinlikleri hep anketli yapıyorum
Ankete katılım gayet de olmuş hiç bahane istemem, madem hisselerimiz var kanalda o halde Alman disiplinini aşılayacağız üşenmek yok yola devam diyoruz yani.Pek katılım olmamış ankette. Rafa mı kaldırsam acaba
Kanal projesi değil bu ama evet hiti baya iyi gelmiş, sponsorluk parası bir miktar gelecek.Ankete katılım gayet de olmuş hiç bahane istemem, madem hisselerimiz var kanalda o halde Alman disiplinini aşılayacağız üşenmek yok yola devam diyoruz yani.
Sponsorluktan baya gelecek hem de, kanalın gizli ve gizemli kasası dolup taşacak hitin sağolsun.Kanal projesi değil bu ama evet hiti baya iyi gelmiş, sponsorluk parası bir miktar gelecek.
Bu bölümde beklentim 10 kişi katılım, 15 mesaj ve 200 hit olsun ozaman
Sonuçta ölü olan bir taraf
Acaba bazen 2 şarkıya mı yer versem? Ozaman anket işi zor oluyor, neyse haftada 2 yaparım olmadıSponsorluktan baya gelecek hem de, kanalın gizli ve gizemli kasası dolup taşacak hitin sağolsun.
Şu aşamada gayet iyi bence söylediğin gibi durgun bölüme rağmen hem de daha başlangıç, devam ettikçe tıpkı diğer programlar gibi bu da üstüne katarak ilerler nasılsa şarkı sıkıntın yok baya uzun bir liste var elinde.
2 şarkı bence de zor olur ve katılım daha az olur haftada iki daha iyi.Acaba bazen 2 şarkıya mı yer versem? Ozaman anket işi zor oluyor, neyse haftada 2 yaparım olmadı
Ben bunu dinlemeden 2. bölüm bile gelmiş. Halledeceğiz onları
1-2 güne 3. Bölümde gelir belki reyting beklentim olmayan tamamiyle bu bölümü canlandırmaya yönelik bir programBen bunu dinlemeden 2. bölüm bile gelmiş. Halledeceğiz onları
Hedeflere ulaşılmış gibi görünüyor sanki1-2 güne 3. Bölümde gelir belki reyting beklentim olmayan tamamiyle bu bölümü canlandırmaya yönelik bir program
En az 10 katılım, 15 mesaj ve 200 hit amaçlı ama fazlasında gözümüz var elbette
Eh tabi, bu kez çıta çok düşük tutuldu artık pek etiket yapmıyorum 2.kezHedeflere ulaşılmış gibi görünüyor sanki