- Reaksiyon puanı
- 113,941
- Puanı
- 1,060
@AteşBöceği hoşgeldin, bu konuyada uğrarsın artı En Favori Erkek Oyuncu anketimiz var. Seni etiketlerim oraya bir ara tabi yine kaybolmazsan
10 kere girmişimdir 33.333'e artık bi tadı kalmadı1 mesaj daha yazdığında SS al, mesaj sayın 33.333 olacak
Ben ilk kez görüyorum ama madem bu konuya yazıldı burda hatıra kalsın10 kere girmişimdir 33.333'e artık bi tadı kalmadı
beğendim hehe@doan56 ankete katılımda göster
Şu anketleri oylamayı unutma artık daha böyle çok konularım gelecekbeğendim hehe
unutmam olur..takıp edecem kadar ediyomŞu anketleri oylamayı unutma artık daha böyle çok konularım gelecek
Seni etiket listesine ekledim zaten. Oy kullanırsın bundan sonra.unutmam olur..takıp edecem kadar ediyom
ekle sen beni...oy kullanırım.fav10 u kım kurdu bu siteyi bilkionmuSeni etiket listesine ekledim zaten. Oy kullanırsın bundan sonra.
Erkek oyuncu anketimiz var ama sen sonradan üye olduğun için orada kabul olmaz vereceğin oy. Onun haricinde diğer tüm etkinliklerde yer alabilirsin 😊
@bazinga o bu forumun kurucusuekle sen beni...oy kullanırım.fav10 u kım kurdu bu siteyi bilkionmu
dinlerim aa bazıngamıymışşaa şaırdım
Aynen o, kırmızı renkte ve admin yazıyor zaten 😊dinlerim aa bazıngamıymışşaa şaırdım
Var baya şarkılar. Bu bölümde yer vereceğim zaman zaman😊İlk defa duyuyorum ve görüyorum bizim şarkımızın aşırılmasını
Holly Valance harika seslendirmiş ama
Bu bölümde olmak istemeyen belirtirse bir dahaki bölüme etiketten çıkarırım
@eskici @Özgür @batuhankaralar @MEnes @Sherlock @Turkuazz @Dosi @Tolstoyevski @alperuz @xdragxx @EnveR @Bully @bazinga @xemrexxx @Yiğitt @Polat Şaşmaz @xBUGRAx @Fks14 @Maskeli Fedai @Aserat @Angelica @BesaleT @serhatt @Billy Kane @pompy @denizz19 @emreemreu @cookies @haluk792 @MasacRE @Hachiko @dreamy @Mr.At @mesmeso61 @tolgab @yigit_00 @soo @adventurous @anniegrant @Felon @offensive @armandos @emrecnn @The_Erinch @12.Adam @Emre Ozansoy @Gizmen @ozmoturk @-potterhead- @MayısKralı @STARAN @doan56 @Alos
@hayret bi şey @Zeyno45 @slhttnmtl ve ilgili herkes
Anketi de oylasaydın keşkeGaliba daha önce dinlemiştim bu şarkıyı çok güzel kızda çok güzel bu arada ben etikette olmak istiyorum
Anketi de oylasaydın keşke