#şükürelloYani anca şimdi nasip oldu diyelim.
Hayır şimdilik yok bu yarışma da 8. bölümde sezon finali yapacak. Kanal Savaşları diye bir dizim vardı ona çok yoğun istek (@alperuz'un isteği diyelim ) var ama ilham yok yaparsam onu yaparım.
#şükürelloYani anca şimdi nasip oldu diyelim.
Hayır şimdilik yok bu yarışma da 8. bölümde sezon finali yapacak. Kanal Savaşları diye bir dizim vardı ona çok yoğun istek (@alperuz'un isteği diyelim ) var ama ilham yok yaparsam onu yaparım.
Daha şükürlük bir durum yok başlayacak demedim.#şükürello
O yüzden esprili şükür ettim.Daha şükürlük bir durum yok başlayacak demedim.
Neyse kısmetse Avlu 3. sezondan önce başlarız.O yüzden esprili şükür ettim.
Kapanmayan yaramı eşele eşele, aferin...Neyse kısmetse Avlu 3. sezondan önce başlarız.
Hepimizin yarası aynı aşko ben de yazarken zevk almadım.Kapanmayan yaramı eşele eşele, aferin...
Keyifli bir bölüm olmuş.
Burcu Biricik sırf @Sherlock için sorulmuş ama daha yaşını bilmiyor
@eskici kendisine yakışan cevapları vermiş. Gülşen'in şarkı detayı iyi. Eli boş gelmemiş
Yakın zamanda JOHNNY DEPP'in doğum günüydü forumda bahsi geçmişti, oyüzden nokta atışı yaptım onda Hümeyra'nın da yaşını tam doğru tahmin ettim ama ay olarak tutturamadım. Diğerlerinde de eh işte. Orta şekerli tahminlerim oldu
JAVIER BARDEM'ı Necati Şaşmaz sandım ilk bakışta
Eline sağlık @Aserat
Ben de 32 olarak tahmin etmiştimAma çok güzel değil mi... Güzelliği karşısında kör olduğum için bir miktar az söylemişim, gerçi genç gösterdiği için de olabilir... Sen asıl @eskici'nin tahminine bak, bu kadın 35 mi gösteriyor yani...
Sen zaten bir ara dizisinde değilmiydin?Kim daha çok ücret teklif ederse, oradayım. Reislerin reisi @pompy ile de görüşüyoruz, dizisinde önemli bir rol teklifinde bulundu ancak henüz değerlendiriyorum.
İşte benim adamım.Milletin yaşıyla ilgilenmiyorum skandallarını sorsaydı bilirdim.
Magazin kültür yarışması yapan olsa da yarışsak.İşte benim adamım.
@Aserat sana diyor.Magazin kültür yarışması yapan olsa da yarışsak.
Sen yap canım o zaman.Beceremez o günümüzü sorar anca derinlere inmek lazım.