31’le 35 arasında ne fark varAma çok güzel değil mi... Güzelliği karşısında kör olduğum için bir miktar az söylemişim, gerçi genç gösterdiği için de olabilir... Sen asıl @eskici'nin tahminine bak, bu kadın 35 mi gösteriyor yani...
O artık senin yarışman bee.O kadar emek verip yarışmanı açtım sen de burayı bir oku aşko. @Afet Güçverir
TVen'e açtığım sürece değil. Neyse ne oku işte buradayken.O artık senin yarışman bee.
@Afet Güçverir mrt _06 mı ? @eskiciAynen o şekilde avutuyorum kendimi bu arada sen neden nickini değiştirdin ya
Evet o@Afet Güçverir mrt _06 mı ? @eskici
31’le 35 arasında ne fark var
Sen zaten bir ara dizisinde değilmiydin?
Sana kilit rol vermez. Olayları çözersin ve final yapmak zorunda kalır
Çok da sayılmazBu kıymetli yorum gözümden kaçmış, çok teşekkürler.
4 yaş az mı...
Reislerin reisi @pompy bana sıradışı bir rol verdi, hepinizi şaşırtacakmış.
Bu bölüm çok yüksek alan olmamış. @Afet Güçverir i geçen zor olur gibi. Bu arada mrt-06 o diye biliyorum umarım yanılmamışımdır.
@Aserat Yarışma falan mı bu
Güzel program olmuş
Yine çok güzel ve eğlenceli bir bölüm olmuş.
Keyifli bir bölüm olmuş.
Burcu Biricik sırf @Sherlock için sorulmuş ama daha yaşını bilmiyor
@eskici kendisine yakışan cevapları vermiş. Gülşen'in şarkı detayı iyi. Eli boş gelmemiş
Yakın zamanda JOHNNY DEPP'in doğum günüydü forumda bahsi geçmişti, oyüzden nokta atışı yaptım onda Hümeyra'nın da yaşını tam doğru tahmin ettim ama ay olarak tutturamadım. Diğerlerinde de eh işte. Orta şekerli tahminlerim oldu
JAVIER BARDEM'ı Necati Şaşmaz sandım ilk bakışta
Eline sağlık @Aserat
Tahmin ettiğim gibi @Sherlock kazanmış, tebrik ederim kendisini
Öncelikle @Aserat'a eline ve emeğine sağlık diyorum, çok güzel program olmuş. Zaten sorulara cevap verdiğim esnada da dile getirmiştim bunu, büyük keyif aldım. Herkesi bu güzide programa katılmaya davet ediyorum.
Rakibim @eskici'yi de tebrik ediyorum, Onur Tablosu'na baktığımız zaman yerimiz ve performansımız gayet iyi zaten. Bu yarışın kaybedeni yok. Ezeli rekabet, ebedi dostluk...
Milletin yaşıyla ilgilenmiyorum skandallarını sorsaydı bilirdim.
Bir sonraki haftanın rakipleri kimler bende kendimi denemek istiyorum. @Aserat
@Afet Güçverir @Yiğitt @Bully @Özgür @xemrexxx @Dosi @alperuz @denizz19 @Angelica @Forumdash @Sherlock @Turkuazz @Ahmed @xdragxx @eskici @Hachiko @batuhankaralar @mesmeso61 @MasacRE @dreamy @The_Erinch @Maskeli Fedai @Emre Ozansoy @Tolstoyevski @emreemreu @Araf @MEnes @Gerekli24 @slhttnmtl @12.Adam @Felon
Merakla bekliyorum da saati neden değiştirdin 20.00 iyiydi.#YaTutarsa @xdragxx ve @Tolstoyevski'nin konuk olacağı yeni bölümüyle yarın 22.00'de eTV'de!
Ekli dosyayı görüntüle 90833
@Afet Güçverir @Yiğitt @Bully @Özgür @xemrexxx @Dosi @alperuz @denizz19 @Angelica @Forumdash @Sherlock @Turkuazz @Ahmed @xdragxx @eskici @Hachiko @batuhankaralar @mesmeso61 @MasacRE @dreamy @The_Erinch @Maskeli Fedai @Emre Ozansoy @Tolstoyevski @emreemreu @Araf @MEnes @Gerekli24 @slhttnmtl @12.Adam @Felon