Evet sizin bölümdü.22 reyting benim olduğum zamanmıydı yoksa? 😱
Kendi sunumun ile olan programların nezaman bitiyor?sanki sadece yazları yapmaktasın
Ay sen de taktın bitmesine.ss Tabii biterse meydan sana kalacak.
Evet sizin bölümdü.22 reyting benim olduğum zamanmıydı yoksa? 😱
Kendi sunumun ile olan programların nezaman bitiyor?sanki sadece yazları yapmaktasın
Sen de bir ara ona puan olarak çok yaklaşmıştın ama sonlarda batırdın.Tahmin ettiğim gibi @Sherlock kazanmış, tebrik ederim kendisini
Johnny Depp konusunda ben de nokta atışı yaptım, 2 sene önceki yaşını doğru tahmin ettimKeyifli bir bölüm olmuş.
Burcu Biricik sırf @Sherlock için sorulmuş ama daha yaşını bilmiyor
@eskici kendisine yakışan cevapları vermiş. Gülşen'in şarkı detayı iyi. Eli boş gelmemiş
Yakın zamanda JOHNNY DEPP'in doğum günüydü forumda bahsi geçmişti, oyüzden nokta atışı yaptım ondaHümeyra'nın da yaşını tam doğru tahmin ettim ama ay olarak tutturamadım. Diğerlerinde de eh işte. Orta şekerli tahminlerim oldu
JAVIER BARDEM'ı Necati Şaşmaz sandım ilk bakışta
Eline sağlık @Aserat
Haha aaa ne alaka be. Tam aksine bitirme diyorum. Meydan sen olsanda benim zaten 😎Evet sizin bölümdü.
Ay sen de taktın bitmesine.ss Tabii biterse meydan sana kalacak.Sezon içinde de proje yapardım aslında ama pek tercih etmiyorum artık.
Senin yüzündenSen de bir ara ona puan olarak çok yaklaşmıştın ama sonlarda batırdın.
Ne alaka. 😱Senin yüzünden
Şu an senin olan bir meydan göremiyorum belki reytinglerde kalsan somut bir şey görürdük.Haha aaa ne alaka be. Tam aksine bitirme diyorum. Meydan sen olsanda benim zaten 😎
Acayip fotoğraflarla moralimi bozdun benimNe alaka. 😱
Şu an senin olan bir meydan göremiyorum belki reytinglerde kalsan somut bir şey görürdük.
Enler listesinde benim projeler üstte. Hem reaksiyon hem de hitte. Bence yeterli cevapNe alaka. 😱
Şu an senin olan bir meydan göremiyorum belki reytinglerde kalsan somut bir şey görürdük.
Moralin değil gözün bozuk.Acayip fotoğraflarla moralimi bozdun benim
OKEnler listesinde benim projeler üstte. Hem reaksiyon hem de hitte. Bence yeterli cevap
Zaten reyting sisteminde olsam Cevapsız Sorular her hafta olurdu ve sizi 2-3 e katlardı@xdragxx
Bak sana şuan bol bol reyting katkısı vermekteyim. Bu hafta zirve senin olsunMoralin değil gözün bozuk.
OK
Ama yine de çok fark yememişim ve önceki bölümlerde benden kötü yapanlar da varmışMoralin değil gözün bozuk.
OK
Reyting ölçümlerine ara verildi ama madem istiyorsun devam et.Bak sana şuan bol bol reyting katkısı vermekteyim. Bu hafta zirve senin olsun
İyi işte @xBUGRAx gibi malamat olabilirdin.Ama yine de çok fark yememişim ve önceki bölümlerde benden kötü yapanlar da varmış
Ben olmayınca o da dip yaptı demek. Olaylara yön veren biriyim resmen 😎Reyting ölçümlerine ara verildi ama madem istiyorsun devam et.
İyi işte @xBUGRAx gibi malamat olabilirdin.
Ben olmayınca o da dip yaptı demek. Olaylara yön veren biriyim resmen 😎
Bazı saçmalıkları yapmasam çok daha iyi yapabilirdim aslındaReyting ölçümlerine ara verildi ama madem istiyorsun devam et.
İyi işte @xBUGRAx gibi malamat olabilirdin.
Acele ettin sonlarda.Bazı saçmalıkları yapmasam çok daha iyi yapabilirdim aslında
Modum düşünce saldım gitti işteAcele ettin sonlarda.
Modum düşünce saldım gitti işte
Sen iyi değildin, ben çok kötüydüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?