eTV Ya Tutarsa - 5. Bölüm | eskici vs Sherlock

22 reyting benim olduğum zamanmıydı yoksa? 😱
Kendi sunumun ile olan programların nezaman bitiyor? :A sanki sadece yazları yapmaktasın :A
Evet sizin bölümdü. :A

Ay sen de taktın bitmesine.ss Tabii biterse meydan sana kalacak. :A Sezon içinde de proje yapardım aslında ama pek tercih etmiyorum artık. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Keyifli bir bölüm olmuş.
Burcu Biricik sırf @Sherlock için sorulmuş ama daha yaşını bilmiyor :A

@eskici kendisine yakışan cevapları vermiş. Gülşen'in şarkı detayı iyi. Eli boş gelmemiş :A

Yakın zamanda JOHNNY DEPP'in doğum günüydü forumda bahsi geçmişti, oyüzden nokta atışı yaptım onda :A Hümeyra'nın da yaşını tam doğru tahmin ettim ama ay olarak tutturamadım. Diğerlerinde de eh işte. Orta şekerli tahminlerim oldu :A
JAVIER BARDEM'ı Necati Şaşmaz sandım ilk bakışta :A
Eline sağlık @Aserat
Johnny Depp konusunda ben de nokta atışı yaptım, 2 sene önceki yaşını doğru tahmin ettim :A

• Güldürdün
Evet sizin bölümdü. :A

Ay sen de taktın bitmesine.ss Tabii biterse meydan sana kalacak. :A Sezon içinde de proje yapardım aslında ama pek tercih etmiyorum artık. :A
Haha aaa ne alaka be. Tam aksine bitirme diyorum. Meydan sen olsanda benim zaten 😎 :A :A

• Güldürdün
Reactions: Aserat
Ne alaka. 😱

Şu an senin olan bir meydan göremiyorum belki reytinglerde kalsan somut bir şey görürdük. :A
Enler listesinde benim projeler üstte. Hem reaksiyon hem de hitte. Bence yeterli cevap :A
Zaten reyting sisteminde olsam Cevapsız Sorular her hafta olurdu ve sizi 2-3 e katlardı :A @xdragxx

• Güldürdün
Reactions: xdragxx and Aserat
  • Güldürdün
Reactions: eskici and Dosi
Ben olmayınca o da dip yaptı demek. Olaylara yön veren biriyim resmen 😎
20200720_164531.jpg

• Güldürdün