Burda paylaşmayayım wp grupta daha iyi olur hem biz bize.![]()
Başlamadan bitti mi formatım şimdi.
Burda paylaşmayayım wp grupta daha iyi olur hem biz bize.![]()
WP Grubunda herkes sırasıyla ayağını atar işte.Başlamadan bitti mi formatım şimdi.@mrt-06
Başlamadan bitti mi formatım şimdi.@mrt-06
Benim itiraf konusunda havuz başında ayağım gözüküyor aslında onu değerlendirin.
Değerlendirin derken ne mana.Benim itiraf konusunda havuz başında ayağım gözüküyor aslında onu değerlendirin.![]()
Fantezisi olan yorumlasın.Değerlendirin derken ne mana.![]()
Çorapsız ve ayakkabısız ayak istiyorum.Benim itiraf konusunda havuz başında ayağım gözüküyor aslında onu değerlendirin.![]()
Havuza çoraplı ve ayakkabıyla girmiyorum zaten.Çorapsız ve ayakkabısız ayak istiyorum.![]()
Resimleri inceledim, bulamadım çıplak fotoHavuza çoraplı ve ayakkabıyla girmiyorum zaten.![]()
Çok uzatıyor, yollasa bir ayak ne olacak sanki
Resimleri inceledim, bulamadım çıplak foto![]()
Ya tuhaf hissettim denedimde.Çok uzatıyor, yollasa bir ayak ne olacak sanki![]()
Hadi bir de buraya yolla, çözelim olayıYa tuhaf hissettim denedimde.![]()
Yok cidden benlik değilmiş.Hadi bir de buraya yolla, çözelim olayı![]()
Sen ayağını atmadan foto falan atmayacağım.Yok cidden benlik değilmiş.Ayrıca sen bugüm foto falan atıyodun noldu.
![]()
Tamam iyi geceler rüyanda ayaklarımı gör.Sen ayağını atmadan foto falan atmayacağım.![]()
Bizim Çiğdem yarışmaya katılmış herhalde, baya övdü zaten yarışmayı da. 😱
@xBUGRAx @mrt-06 @Bully @sokak sanati @xemrexxx @Aserat @serhatt @cookies @kerem @Billy Kane
İzliyorum şu an Behzat da dedi sus diye susmadı kadın.![]()
Evet Çiğdem'e çok benziyor benim de dikkatimi çekti![]()
![]()
Adamlar yarışmada bi kere görüyor,biz her gün çekiyoruz çenesini@Çiğdem-
Ulan maç var ayol ulan ay maç varken avrat gibi başka şey mi izliyorsun ay ulan.@Çiğdem- @sokak sanati @Billy Kane
Hahahaha @Çiğdem- daha bugün övdü bana, bugünkü bölümde yarıştığı içinmiş demek ki 😱
Aaa üstüme iyilik sağlık o twet atan kişi @Yiğitt in hesabı değilse bir şey bilmiyorum ayollYiğit yine olayı gördü ve ezeli rakibi @Çiğdem- i rezil etti.![]()