Görüldü kısmında hep ismin yazıyor ama.Ben hiç vatzap'ın o kısmına bakmıyorum.
Görüldü kısmında hep ismin yazıyor ama.Ben hiç vatzap'ın o kısmına bakmıyorum.
Siz bu işlerin profesyoneli olmuşsunuz sizden öğreneceğim çok detay var sanırım.
Tabii ki var. Bir gün ölürsem o telefon kendini imha etmeli öyle söyliyim.Galerinde sakladığın şeyler var demek.
Banada mı bakmıcan.
Siz bu işlerin profesyoneli olmuşsunuz sizden öğreneceğim çok detay var sanırım.
Bu aralar gözüme batıyorsun, @Billy Kane e mi yürüyorsun napıyorsun? sürtünmek falan derken gizli bir mesaj veriyorsun sanki, dikkat et gözlüyorum seni...Sürekli yenilemekten, sürtünmekten alev alır ekran.
Bizi hep gündüz bozdu zaten Unutma Beni'ye hiç bulaşmayacaktık.Gündüz kuşağından öğrendim hepsini. @mrt-06
Kralsın Büyük oyunu çözdü işte, @mrt-06 ve @Billy Kane çözemedi burada olayı .ss
Şimdi ayaklarımı çekip detaylı yorum almak istedi canım ama tövbeliyim @mrt-06Gündüz kuşağından öğrendim hepsini. @mrt-06
Benim odamdaki @sokak sanati ayy sokak lambası yanmıyor pek görünmüyorum fotoda.
Mini değil büyük. Whatsapp'da bol bol nargile storylerime hazır ol.
Gün yüzü görme benden sonra.Bi süredir bende zifiri karanlıktayım
Bence yaparsın böyle bir şey, gecemizi güzelleştirirsin. Hadi bekliyoruz.Şimdi ayaklarımı çekip detaylı yorum almak istedi canım ama tövbeliyim @mrt-06
Bu Ayak Kimin? Tam bizim forumluk yarışma valla.
Ben yokum, bana özelden atın bari.Burda paylaşmayayım wp grupta daha iyi olur hem biz bize.
Özel telefonum yok çünkü, iş telefonunu kullanıyorum yanımda. Özel hattımı da alacağım yakında, ikinci fatura olması sıkıntı olacak ama mecbur. İş adamı olmak zor... (@sokak sanati iş adamı imajı verdim mi, geçenlerde özelden bunu Billy'e söyle sana vurulur demiştin. )Niye yoksun?
Ben mevkiye önem vermem. Bilerek yanlış bilgi vermiş sana.Özel telefonum yok çünkü, iş telefonunu kullanıyorum yanımda. Özel hattımı da alacağım yakında, ikinci fatura olması sıkıntı olacak ama mecbur. İş adamı olmak zor... (@sokak sanati iş adamı imajı verdim mi, geçenlerde özelden bunu Billy'e söyle sana vurulur demiştin. )