Burda paylaşmayayım wp grupta daha iyi olur hem biz bize.
Başlamadan bitti mi formatım şimdi. @mrt-06
Burda paylaşmayayım wp grupta daha iyi olur hem biz bize.
WP Grubunda herkes sırasıyla ayağını atar işte. @Billy Kane @sokak sanatiBaşlamadan bitti mi formatım şimdi. @mrt-06
Başlamadan bitti mi formatım şimdi. @mrt-06
Benim itiraf konusunda havuz başında ayağım gözüküyor aslında onu değerlendirin.WP Grubunda herkes sırasıyla ayağını atar işte. @Billy Kane @sokak sanati
Değerlendirin derken ne mana.Benim itiraf konusunda havuz başında ayağım gözüküyor aslında onu değerlendirin.
Fantezisi olan yorumlasın.Değerlendirin derken ne mana.
Çorapsız ve ayakkabısız ayak istiyorum.Benim itiraf konusunda havuz başında ayağım gözüküyor aslında onu değerlendirin.
Havuza çoraplı ve ayakkabıyla girmiyorum zaten.Çorapsız ve ayakkabısız ayak istiyorum.
Resimleri inceledim, bulamadım çıplak fotoHavuza çoraplı ve ayakkabıyla girmiyorum zaten.
Çok uzatıyor, yollasa bir ayak ne olacak sanki
Resimleri inceledim, bulamadım çıplak foto
Ya tuhaf hissettim denedimde.Çok uzatıyor, yollasa bir ayak ne olacak sanki
Hadi bir de buraya yolla, çözelim olayıYa tuhaf hissettim denedimde.
Yok cidden benlik değilmiş. Ayrıca sen bugüm foto falan atıyodun noldu.Hadi bir de buraya yolla, çözelim olayı
Sen ayağını atmadan foto falan atmayacağım.Yok cidden benlik değilmiş. Ayrıca sen bugüm foto falan atıyodun noldu.
Tamam iyi geceler rüyanda ayaklarımı gör.Sen ayağını atmadan foto falan atmayacağım.
Bizim Çiğdem yarışmaya katılmış herhalde, baya övdü zaten yarışmayı da. 😱
@xBUGRAx @mrt-06 @Bully @sokak sanati @xemrexxx @Aserat @serhatt @cookies @kerem @Billy Kane
İzliyorum şu an Behzat da dedi sus diye susmadı kadın.
Evet Çiğdem'e çok benziyor benim de dikkatimi çekti
Adamlar yarışmada bi kere görüyor,biz her gün çekiyoruz çenesini @Çiğdem-
Ulan maç var ayol ulan ay maç varken avrat gibi başka şey mi izliyorsun ay ulan. @Çiğdem- @sokak sanati @Billy Kane
Hahahaha @Çiğdem- daha bugün övdü bana, bugünkü bölümde yarıştığı içinmiş demek ki 😱
Aaa üstüme iyilik sağlık o twet atan kişi @Yiğitt in hesabı değilse bir şey bilmiyorum ayollYiğit yine olayı gördü ve ezeli rakibi @Çiğdem- i rezil etti.