Görüldü kısmında hep ismin yazıyor ama.Ben hiç vatzap'ın o kısmına bakmıyorum.![]()
Görüldü kısmında hep ismin yazıyor ama.Ben hiç vatzap'ın o kısmına bakmıyorum.![]()
Siz bu işlerin profesyoneli olmuşsunuz sizden öğreneceğim çok detay var sanırım.
Tabii ki var. Bir gün ölürsem o telefon kendini imha etmeli öyle söyliyim.Galerinde sakladığın şeyler var demek.![]()
Banada mı bakmıcan.![]()
![]()
Siz bu işlerin profesyoneli olmuşsunuz sizden öğreneceğim çok detay var sanırım.![]()
Bu aralar gözüme batıyorsun, @Billy Kane e mi yürüyorsun napıyorsun? sürtünmek falan derken gizli bir mesaj veriyorsun sanki, dikkat et gözlüyorum seni...Sürekli yenilemekten, sürtünmekten alev alır ekran.![]()
Bizi hep gündüz bozdu zaten Unutma Beni'ye hiç bulaşmayacaktık.Gündüz kuşağından öğrendim hepsini.@mrt-06
Benim odamdaki @sokak sanati ayy sokak lambası yanmıyor pek görünmüyorum fotoda.
Mini değil büyük.Whatsapp'da bol bol nargile storylerime hazır ol.
![]()
Gün yüzü görme benden sonra.Bi süredir bende zifiri karanlıktayım
Bence yaparsın böyle bir şey, gecemizi güzelleştirirsin. Hadi bekliyoruz.Şimdi ayaklarımı çekip detaylı yorum almak istedi canım ama tövbeliyim @mrt-06![]()
Bu Ayak Kimin?
Ben yokum, bana özelden atın bari.Burda paylaşmayayım wp grupta daha iyi olur hem biz bize.![]()
Özel telefonum yok çünkü, iş telefonunu kullanıyorum yanımda. Özel hattımı da alacağım yakında, ikinci fatura olması sıkıntı olacak ama mecbur. İş adamı olmak zor... (@sokak sanati iş adamı imajı verdim mi, geçenlerde özelden bunu Billy'e söyle sana vurulur demiştin.Niye yoksun?![]()
Ben mevkiye önem vermem.Özel telefonum yok çünkü, iş telefonunu kullanıyorum yanımda. Özel hattımı da alacağım yakında, ikinci fatura olması sıkıntı olacak ama mecbur. İş adamı olmak zor... (@sokak sanati iş adamı imajı verdim mi, geçenlerde özelden bunu Billy'e söyle sana vurulur demiştin.)