Yaşam Yağmurlu ve Kapalı Havayı Seven İnsan

MayısKralı

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
11,796
Puanı
710
Çok nadir kişlilerdir. Bu kişilerde sıcak ve güneşli havalardan bunalan insanlardır.
Bkz: Ben

(Ama en sevdiğim mevsimde yazdır.)​

içe kapanık insanlardır? bulutları yorgan yapmışlardır kendilerine? yorganın altına saklanan çocuklar gibi saklandıklarını sanıp mutlu oluyorlardır

içe kapanık insanlardır? bulutları yorgan yapmışlardır kendilerine? yorganın altına saklanan çocuklar gibi saklandıklarını sanıp mutlu oluyorlardır

Ne alakası var. Tam tersine yağmurlu havayı bahane etmeyip her türlü anda her yere gideler, her şeyide yaparlar.

Kapali havayi severim ama yagmurdan nefret ederim havanin en güzeli yazin serinidir bence

Çok nadir değildir. Yağmurlu ve kapalı hava kavurucu yaz sıcaklarına göre tercih edilesidir kesinlikle. Yalnız durmaksızın ve şiddetli yağan yağmur can sıkıcı olabilir tabii.

Kitap okumayı, film izlemeyi seven insandır.

psikolojisi bozulan insandir. bizim burda en berbat ay aralik ve ocak ayidir. gunesi zor göruruz. intihar olaylari bu iki ayda cok olur.

psikolojisi bozulan insandir. bizim burda en berbat ay aralik ve ocak ayidir. gunesi zor göruruz. intihar olaylari bu iki ayda cok olur.

Aynen canım ya mesela ben yağmurlu kapalı havayı sevmem kendimi kötü hissederim
duygusallığımda fazla olur o zaman

Yağmuru seven insan karadeniz insanıdır ayoll

12 ayın 11'inde yağıyor mübarek sadece ağustos ayı tam anlamıyla sıcak olur temmuzda dahil diğer günler yağmur çamur

ayy alıştık oyüzden ama şöyle birşey var yağmur sesi insana huzur veriyor evde gündüz oturuyorum çatıya vuran yağmur sesi şırıl şırıl bir huzur kaplıyor içimi özellikle geceleri yağmur sesiyle uyumak gibisi yok vlla ninniden daha iyi insanı mışıl mışıl uyutuyor

Eskiden açık, bulutsuz ve sıcak havaları severdim ama yaş aldıkça kapalı grimsi havalara daha çok yakın hissediyorum. Nedendir bilinmez

Başlığa Forumdash yazın

Sadece yağmurlu ve kapalı değil karli havaya da bayılırım

Sana kalp atacağım aklıma gelmezdi ama guzel tanımlamişsin

Başlığa Forumdash yazın

Sadece yağmurlu ve kapalı değil karli havaya da bayılırım

Sana kalp atacağım aklıma gelmezdi ama guzel tanımlamişsin
hep derim zaten
birgün herkes beni kalbine gömecek nefret etseler dahi

şansına küs memleketin pis
ama norveçte bir yer varmış güneşin batmadığı bir yer oraya gitmek isterdim
)

Reactions: Forumdash
Mevsimi mevsiminde yaşamayı seviyorum diyelim şu sıralar hep yağmur yağsın isterim. @Çiğdem- in dediği gibi yağmur sesi insana huzur verir. Karadeniz'e gelmek istiyorum İnşallah

Ayvalık'ta yaşadığım için burada yaz turizmi gelişmiş. Yani yazları süper hele akşamları o yüzden yazı seviyorum birde okullar tatil.
Umarım anlamışsınızdır @DarkLeqenD @Harunnn60

Ha birde geçen burayı sel bastı o zaman üzülmüştüm ama hava 3 gün falan kapalıydı güzeldi.

hep derim zaten
birgün herkes beni kalbine gömecek nefret etseler dahi

şansına küs memleketin pis
ama norveçte bir yer varmış güneşin batmadığı bir yer oraya gitmek isterdim
)
yazin iyiyizde yazinda turkiyeye geliyoruz
ama yinede uzun gunlerin keyfini cikariyoruz denk geliyor. siz uykuya dakarken biz daha disarda geziyoruz aydinlik havada

Bi öğrenemediniz mesaj yazmayı ya
))
bugun forum bir tuhaf. yazi ortaya yaziliyor. atliyor tuslar

Eskiden açık, bulutsuz ve sıcak havaları severdim ama yaş aldıkça kapalı grimsi havalara daha çok yakın hissediyorum. Nedendir bilinmez
hosgeldin. geri dönmussun. guzel gulduren yorumlarini özlemisim. sen yokken @destere ninkiyke idare ediyorduk mecburen

Son düzenleme:
kıbrısın yagmuru karadeniz yagmuru gibi

Kişın kar yagmiyor yagmur yagiyor baya

Nadirdir. Koskoca sınıfta böyle hava seven 2 kişiyiz.