- Reaksiyon puanı
- 11,796
- Puanı
- 710
Çok nadir kişlilerdir. Bu kişilerde sıcak ve güneşli havalardan bunalan insanlardır.
Bkz: Ben
(Ama en sevdiğim mevsimde yazdır.)
Bkz: Ben
(Ama en sevdiğim mevsimde yazdır.)
Bu kişiler kendisiyle çelişen insanlardır.
Bkz: MayısKralı.
içe kapanık insanlardır? bulutları yorgan yapmışlardır kendilerine? yorganın altına saklanan çocuklar gibi saklandıklarını sanıp mutlu oluyorlardır
psikolojisi bozulan insandir. bizim burda en berbat ay aralik ve ocak ayidir. gunesi zor göruruz. intihar olaylari bu iki ayda cok olur.
Sana kalp atacağım aklıma gelmezdi ama guzel tanımlamişsiniçe kapanık insanlardır? bulutları yorgan yapmışlardır kendilerine? yorganın altına saklanan çocuklar gibi saklandıklarını sanıp mutlu oluyorlardır
hep derim zaten birgün herkes beni kalbine gömecek nefret etseler dahiBaşlığa Forumdash yazın
Sadece yağmurlu ve kapalı değil karli havaya da bayılırım
Sana kalp atacağım aklıma gelmezdi ama guzel tanımlamişsin
psikolojisi bozulan insandir. bizim burda en berbat ay aralik ve ocak ayidir. gunesi zor göruruz. intihar olaylari bu iki ayda cok olur.
yazin iyiyizde yazinda turkiyeye geliyoruz ama yinede uzun gunlerin keyfini cikariyoruz denk geliyor. siz uykuya dakarken biz daha disarda geziyoruz aydinlik havadahep derim zaten birgün herkes beni kalbine gömecek nefret etseler dahi
şansına küs memleketin pis ama norveçte bir yer varmış güneşin batmadığı bir yer oraya gitmek isterdim )
bugun forum bir tuhaf. yazi ortaya yaziliyor. atliyor tuslarBi öğrenemediniz mesaj yazmayı ya ))
hosgeldin. geri dönmussun. guzel gulduren yorumlarini özlemisim. sen yokken @destere ninkiyke idare ediyorduk mecburenEskiden açık, bulutsuz ve sıcak havaları severdim ama yaş aldıkça kapalı grimsi havalara daha çok yakın hissediyorum. Nedendir bilinmez
kıbrısın yagmuru karadeniz yagmuru gibiYağmuru seven insan karadeniz insanıdır ayoll
12 ayın 11'inde yağıyor mübarek sadece ağustos ayı tam anlamıyla sıcak olur temmuzda dahil diğer günler yağmur çamur
ayy alıştık oyüzden ama şöyle birşey var yağmur sesi insana huzur veriyor evde gündüz oturuyorum çatıya vuran yağmur sesi şırıl şırıl bir huzur kaplıyor içimi özellikle geceleri yağmur sesiyle uyumak gibisi yok vlla ninniden daha iyi insanı mışıl mışıl uyutuyor
Çok nadir değildir. Yağmurlu ve kapalı hava kavurucu yaz sıcaklarına göre tercih edilesidir kesinlikle. Yalnız durmaksızın ve şiddetli yağan yağmur can sıkıcı olabilir tabii.
Kitap okumayı, film izlemeyi seven insandır.