- Reaksiyon puanı
- 11,893
- Puanı
- 710
Şener Şen de mi olacak? 😱 Daha yeni yarıştı adam. .ss
Son sezonda var.
Şener Şen de mi olacak? 😱 Daha yeni yarıştı adam. .ss
Ben katılamıyorum galiba?
3 kişi arasında gidip geliyorum.Katilabilirsin. Bana konudaki spoiler kutucugundaki isimlerden bir kac tane soyle ayarlayalim sanada.
3 kişi arasında gidip geliyorum.
Millet zaten Beren'i sildi en son Pepee rakibiydi.Şener Şen ile düşmanları ezmeye geliyorum. Beren falan tırıvırı
Pepe ile mi gelsemMillet zaten Beren'i sildi en son Pepee rakibiydi.
İyi bir tercih olmuş @vadikızı
Yıldızlar Yarışıyor Best Star'ın İlk Yarışmacısı 5.Sezonda Yarışmış Özgü Namal (@vadikızı) oluyor!
@destere @Bully @sokak sanati @Harunnn60 @cevaa @Ahmad @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @dosimosi @ozmoturk @EFE UYSAL @Doğu @tolgab @Rüzgar Gülü @Billy Kane @BesaleT @GunesinOglu @Tzira @Sherlock @Aserat @umuttanyel @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @xemrexxx - @soo @batuhankaralar @vadikızı @MayısKralı @denizz19 @mrt-06 - @OzaN @DarkLeqenD @Tolstoyevski @yatutarsa @Yakamoz-Asi @mesmeso61 @berkann
@destere @Bully @sokak sanati @Harunnn60 @cevaa @Ahmad @MEnes @cookies@Maskeli Fedai @dosimosi @ozmoturk @EFE UYSAL @Doğu @tolgab @rüzgar gülü@Billy Kane @BesaleT @GunesinOglu @Tzira @Sherlock @Aserat@umuttanyel@dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @xemrexxx - @soo@batuhankaralar @vadikızı@MayısKralı @denizz19 @mrt-06 - @OzaN@DarkLeqenD @Tolstoyevski @yatutarsa@Yakamoz-Asi @mesmeso61 @berkann
@MayısKralı 2 isim ile yarisabilsek keşke.15-20 hafta hep iyi sahne kullanmış oluruz bu durumda. Değişik bir fikir ama yani 2 iyi isimle yarışmada ki sanatçı kalitesi tab yapar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?