- Reaksiyon puanı
- 11,893
- Puanı
- 710
Kimle peki 😉
Açıklıycam ben sürpriz @turkuazz
@vadikızı sende net olunca özelden yaz seninkide sürpriz olsun
@Tzira @Ice_Cool_23 sizide bekliyorum
Kimle peki 😉
sahneleri beklemek lazım desemde sen inanmaberenle gelen sadece kızın resmini koysa buraya her hafta tam puan alır
![]()
Katılmıcamı belirtmiştim.@Billy Kane ve @turkuazz elinizde Aras ve Çağatay gibi sezonun devleşmiş isimleri var değerlendirin bence
@dosimosi nerede
@denizz19 isterse olur tabi ki ama Denizin kendi yarışmacıları da gayet iyi
La ne aynı sahnesi herkesin yeni dizisi var nerdeyse![]()
Yarışacağım yarışmacıyı @MayısKralı açıklayacak çok iyi bir yarışmacı![]()
Teşekkürler hepimize başarılar bakalım senin yarışmacın kim olacak😉 tamam peki şimdiden başarılar diliyorum sana
Teşekkürler hepimize başarılar bakalım senin yarışmacın kim olacak![]()
Bencede sürpriz olsunTeşekkürler mehmetcim benimki kadın oyuncu mayıskralına söyledim süpriz olsun diyo oda![]()
İçim titredi. Beren Kösem dizisinde döktürmüş özellikle bu sahnede.2.30'dan sonra ağlamayanın duygusu yoktur net. @Billy Kane gibi diziden Beren soğuttu diyen arsızlara ders niteliğinde sahne.
@MayısKralı
Ben 17 dedim ama 15 hafta falan olması daha iyi. Dizi yarışmaları uzun süreli olunca sıkıyor. Hatta 13 bile olabilir çünkü 13 sahne izlemek bile zulüm olabilir jüriye.![]()
@xemrexxx sende Tuba'mı alsana millet gerçek sultan görsün.
Sultanların sultanı biri Seda Sayan diğeri de Tuba Büyüküstün.![]()
Yarışacağım yarışmacıyı biliyorsun sanırım sürpriz olarak sen açıklarsınAçıklıycam ben sürpriz @turkuazz
@vadikızı sende net olunca özelden yaz seninkide sürpriz olsun
@Tzira @Ice_Cool_23 sizide bekliyorum![]()
All Star 15 ti ondan az olmasi imkansiz.ss
Kanaldaş öyle herkes herkesin yarismacisini alamiyor, @batuhankaralar in hakli bir sebebi var. @dosimosi de özel olarak istedi yani Şener Şensiz olmazdi![]()
Yarışacağım yarışmacıyı biliyorsun sanırım sürpriz olarak sen açıklarsın![]()
Beststar bu açıdan fırsat oldu aslında bir daha bu yarışmacıyla yarışmak çok iyi olacak,tabi beststar olduğu için yarışmacıların çoğu favori olacaktırSeninki bu sezon favori olabilir![]()
Şener Şen de mi olacak? 😱 Daha yeni yarıştı adam. .ssAll Star 15 ti ondan az olmasi imkansiz.ss
Kanaldaş öyle herkes herkesin yarismacisini alamiyor, @batuhankaralar in hakli bir sebebi var. @dosimosi de özel olarak istedi yani Şener Şensiz olmazdi![]()