'Yıldızlar Yarışıyor Best-Star' 11 Haziran'da Fav10'da (6 Sezonun En İyileri)

Yarışma Kaç Hafta Sürmeli?

• Kullanılan toplam oy
    10
  • Anket kapatılmış .
Baktı Hazal Kaya falan iş yapmıyor gitmiş ustayı almış.:kiki: Şener Şen karşısında Beren gerçekten küçük kalır ama zamanında güvenerek yarıştığı Hazal Kaya'yı falan bırakıp ustaya yönelen kişi kadar küçük kalmaz.😉

images (1).jpg

hayırlısı olsun beni juri yaz @MayısKralı :bhr: sunucu olarak devam edip yarışmalardan elimi eteğimi çekiyorum @mrt-06 destek için o şarkı benimde yarışmıştım :bhr:

normal sezonda değil ama çetin bey ile yarışmak istiyordum tekrardan ama yarışmam bitmeden yarışamam o şarkı benim gibi msden sonra başlasaydı yarışırdım çok yoğunum çünkü gündüzleri hala müsaitliğimi oturtamadım şuan yarışmamla zor ilgileniyorum çünkü aktiflik sıkıntım var aynı anda birde yarışmacı olmayı kaldıramam sanırım sahne seçmek bile şuan bana çok zor geliyor zaten sunucu olarak devam edicem gibi artık ama oylarımla destek olrurum :bhr:

Barış Falay, Tuncel Kurtiz, Oktay Kaynarca finale ayrı ayrı çıkarmıştım Çetin Tekindor ilede şampiyon olmuştum yarışmanın 4 ayrı finalist isimleri bende kimseninde almasını istemiyorum bir başarısızlık ihtimaline karşın benden baskası almasın başarılar herkese :Z

@MayısKralı 2 isim ile yarisabilsek keşke.:A 15-20 hafta hep iyi sahne kullanmış oluruz bu durumda. Değişik bir fikir ama yani 2 iyi isimle yarışmada ki sanatçı kalitesi tab yapar:A

ozgu-namal-annelik-sevinci-yasiyor-iste-ogul-nefes-ile-ilk-kare-12189.jpeg

Yıldızlar Yarışıyor Best Star'ın İlk Yarışmacısı 5.Sezonda Yarışmış Özgü Namal (@vadikızı) oluyor!

@destere @Bully @sokak sanati @Harunnn60 @cevaa @Ahmad @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @dosimosi @ozmoturk @EFE UYSAL @Doğu @tolgab @Rüzgar Gülü @Billy Kane @BesaleT @GunesinOglu @Tzira @Sherlock @Aserat @umuttanyel @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @xemrexxx - @soo @batuhankaralar @vadikızı @MayısKralı @denizz19 @mrt-06 - @OzaN @DarkLeqenD @Tolstoyevski @yatutarsa @Yakamoz-Asi @mesmeso61 @berkann

@destere @Bully @sokak sanati @Harunnn60 @cevaa @Ahmad @MEnes @cookies@Maskeli Fedai @dosimosi @ozmoturk @EFE UYSAL @Doğu @tolgab @rüzgar gülü@Billy Kane @BesaleT @GunesinOglu @Tzira @Sherlock @Aserat@umuttanyel@dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @xemrexxx - @soo@batuhankaralar @vadikızı@MayısKralı @denizz19 @mrt-06 - @OzaN@DarkLeqenD @Tolstoyevski @yatutarsa@Yakamoz-Asi @mesmeso61 @berkann

Hanımın Çiftliğinden sevdiğim bir isim Özgü. Başarılar dilerim ama BestStarda çok ileri gideceğini düşünmüyorum yine de giderse hakkıdır derim:)

ozgu-namal-annelik-sevinci-yasiyor-iste-ogul-nefes-ile-ilk-kare-12189.jpeg

Yıldızlar Yarışıyor Best Star'ın İlk Yarışmacısı 5.Sezonda Yarışmış Özgü Namal (@vadikızı) oluyor!

@destere @Bully @sokak sanati @Harunnn60 @cevaa @Ahmad @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @dosimosi @ozmoturk @EFE UYSAL @Doğu @tolgab @Rüzgar Gülü @Billy Kane @BesaleT @GunesinOglu @Tzira @Sherlock @Aserat @umuttanyel @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @xemrexxx - @soo @batuhankaralar @vadikızı @MayısKralı @denizz19 @mrt-06 - @OzaN @DarkLeqenD @Tolstoyevski @yatutarsa @Yakamoz-Asi @mesmeso61 @berkann

@destere @Bully @sokak sanati @Harunnn60 @cevaa @Ahmad @MEnes @cookies@Maskeli Fedai @dosimosi @ozmoturk @EFE UYSAL @Doğu @tolgab @rüzgar gülü@Billy Kane @BesaleT @GunesinOglu @Tzira @Sherlock @Aserat@umuttanyel@dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @xemrexxx - @soo@batuhankaralar @vadikızı@MayısKralı @denizz19 @mrt-06 - @OzaN@DarkLeqenD @Tolstoyevski @yatutarsa@Yakamoz-Asi @mesmeso61 @berkann
İyi bir tercih olmuş @vadikızı:)

@MayısKralı 2 isim ile yarisabilsek keşke.:A 15-20 hafta hep iyi sahne kullanmış oluruz bu durumda. Değişik bir fikir ama yani 2 iyi isimle yarışmada ki sanatçı kalitesi tab yapar:A

@MayısKralı çok farklı bir konsept olabilir bence.:A Senin gibi çılgın fikirli biri yapar dedim ama gülüp geçtin. 2 isim uzun yarışma. Best Star's olur hep sonuç:A

Forum İstatistikleri

Konular
173,114
Üyeler
8,483
Son Üye
justking