- Reaksiyon puanı
- 11,893
- Puanı
- 710
Şener Şen de mi olacak? 😱 Daha yeni yarıştı adam. .ss
Son sezonda var.
Şener Şen de mi olacak? 😱 Daha yeni yarıştı adam. .ss
Ben katılamıyorum galiba?
3 kişi arasında gidip geliyorum.Katilabilirsin. Bana konudaki spoiler kutucugundaki isimlerden bir kac tane soyle ayarlayalim sanada.![]()
3 kişi arasında gidip geliyorum.
Millet zaten Beren'i sildi en son Pepee rakibiydi.Şener Şen ile düşmanları ezmeye geliyorum. Beren falan tırıvırı![]()
Pepe ile mi gelsemMillet zaten Beren'i sildi en son Pepee rakibiydi.![]()
İyi bir tercih olmuş @vadikızı![]()
Yıldızlar Yarışıyor Best Star'ın İlk Yarışmacısı 5.Sezonda Yarışmış Özgü Namal (@vadikızı) oluyor!
@destere @Bully @sokak sanati @Harunnn60 @cevaa @Ahmad @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @dosimosi @ozmoturk @EFE UYSAL @Doğu @tolgab @Rüzgar Gülü @Billy Kane @BesaleT @GunesinOglu @Tzira @Sherlock @Aserat @umuttanyel @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @xemrexxx - @soo @batuhankaralar @vadikızı @MayısKralı @denizz19 @mrt-06 - @OzaN @DarkLeqenD @Tolstoyevski @yatutarsa @Yakamoz-Asi @mesmeso61 @berkann
@destere @Bully @sokak sanati @Harunnn60 @cevaa @Ahmad @MEnes @cookies@Maskeli Fedai @dosimosi @ozmoturk @EFE UYSAL @Doğu @tolgab @rüzgar gülü@Billy Kane @BesaleT @GunesinOglu @Tzira @Sherlock @Aserat@umuttanyel@dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @xemrexxx - @soo@batuhankaralar @vadikızı@MayısKralı @denizz19 @mrt-06 - @OzaN@DarkLeqenD @Tolstoyevski @yatutarsa@Yakamoz-Asi @mesmeso61 @berkann
@MayısKralı 2 isim ile yarisabilsek keşke.15-20 hafta hep iyi sahne kullanmış oluruz bu durumda. Değişik bir fikir ama yani 2 iyi isimle yarışmada ki sanatçı kalitesi tab yapar
![]()