- Reaksiyon puanı
- 11,893
- Puanı
- 710
Kimle peki 😉
Açıklıycam ben sürpriz @turkuazz
@vadikızı sende net olunca özelden yaz seninkide sürpriz olsun
@Tzira @Ice_Cool_23 sizide bekliyorum
Kimle peki 😉
sahneleri beklemek lazım desemde sen inanma berenle gelen sadece kızın resmini koysa buraya her hafta tam puan alır
Katılmıcamı belirtmiştim.@Billy Kane ve @turkuazz elinizde Aras ve Çağatay gibi sezonun devleşmiş isimleri var değerlendirin bence
@dosimosi nerede
@denizz19 isterse olur tabi ki ama Denizin kendi yarışmacıları da gayet iyi
La ne aynı sahnesi herkesin yeni dizisi var nerdeyse
Yarışacağım yarışmacıyı @MayısKralı açıklayacak çok iyi bir yarışmacı
Teşekkürler hepimize başarılar bakalım senin yarışmacın kim olacak😉 tamam peki şimdiden başarılar diliyorum sana
Teşekkürler hepimize başarılar bakalım senin yarışmacın kim olacak
Bencede sürpriz olsunTeşekkürler mehmetcim benimki kadın oyuncu mayıskralına söyledim süpriz olsun diyo oda
İçim titredi. Beren Kösem dizisinde döktürmüş özellikle bu sahnede. 2.30'dan sonra ağlamayanın duygusu yoktur net. @Billy Kane gibi diziden Beren soğuttu diyen arsızlara ders niteliğinde sahne. @MayısKralı
Ben 17 dedim ama 15 hafta falan olması daha iyi. Dizi yarışmaları uzun süreli olunca sıkıyor. Hatta 13 bile olabilir çünkü 13 sahne izlemek bile zulüm olabilir jüriye.
@xemrexxx sende Tuba'mı alsana millet gerçek sultan görsün.
Sultanların sultanı biri Seda Sayan diğeri de Tuba Büyüküstün.
Yarışacağım yarışmacıyı biliyorsun sanırım sürpriz olarak sen açıklarsınAçıklıycam ben sürpriz @turkuazz
@vadikızı sende net olunca özelden yaz seninkide sürpriz olsun
@Tzira @Ice_Cool_23 sizide bekliyorum
All Star 15 ti ondan az olmasi imkansiz.ss
Kanaldaş öyle herkes herkesin yarismacisini alamiyor, @batuhankaralar in hakli bir sebebi var. @dosimosi de özel olarak istedi yani Şener Şensiz olmazdi
Yarışacağım yarışmacıyı biliyorsun sanırım sürpriz olarak sen açıklarsın
Beststar bu açıdan fırsat oldu aslında bir daha bu yarışmacıyla yarışmak çok iyi olacak,tabi beststar olduğu için yarışmacıların çoğu favori olacaktırSeninki bu sezon favori olabilir
Şener Şen de mi olacak? 😱 Daha yeni yarıştı adam. .ssAll Star 15 ti ondan az olmasi imkansiz.ss
Kanaldaş öyle herkes herkesin yarismacisini alamiyor, @batuhankaralar in hakli bir sebebi var. @dosimosi de özel olarak istedi yani Şener Şensiz olmazdi