Sahneyi izlemem lazım bi, belki hoşuma gider.Böyle deyip sonra yine düşük puan verebilirsin gibime geliyor, ama hadi neyse.
Sahneyi izlemem lazım bi, belki hoşuma gider.Böyle deyip sonra yine düşük puan verebilirsin gibime geliyor, ama hadi neyse.
Bu arada sonuçlar için 22.00'de forumda olmayı unutma.Sahneyi izlemem lazım bi, belki hoşuma gider.
Sen aklını mı çıldırdın
Survivor finali için forumdayım zaten geliriz elbet.Bu arada sonuçlar için 22.00'de forumda olmayı unutma.
Sen aklını mı çıldırdın
Bende kalan derken, başka biri mi devam ettirecek senden sonra
Onun matematiği iyi en azından da aktifliği sıkıntı etiketleme işini ben yaparım artık.Enver alacak ya bunu açıklamıştım
Lütfen Medihanın laflarını kullanma pls.ss
O saatte birilerini bulabilirsen ne mutlu sana.
Onun matematiği iyi en azından da aktifliği sıkıntı etiketleme işini ben yaparım artık.
Mediha falan bilmem ben Poyraz kullanıyordu onu.
Gördük sayısal zekanı daha önceki haftalarda Ceren Moray elendi dedin Ahmet Kural'ın elendiği ortaya çıktı forum tarihinde bir ilk resmen. ssRamazandan sonra olurlar
Ben sayısal zekalı biriyim matematiğime laf sokuşturmayı bırak
Hmm ok.Ramazandan sonra olurlar
Ben sayısal zekalı biriyim matematiğime laf sokuşturmayı bırak
Açıkladın mı? Niye benim haberim yok.Enver alacak ya bunu açıklamıştım
Lütfen Medihanın laflarını kullanma pls.ss
Açıkladın mı? Niye benim haberim yok.
Gördük sayısal zekanı daha önceki haftalarda Ceren Moray elendi dedin Ahmet Kural'ın elendiği ortaya çıktı forum tarihinde bir ilk resmen. ss
Mobilden sonuç mu açıklanır la geçen haftaki gibi söyleyeydin Deniz'e ya o açıklardıİşte 'Yıldızlar Yarışıyor All-Star' Kadrosu! konusunda yazıyor
Off mobilden açıklamak zorunda kalmıştım sonuçları oda bir iki oyu görememişim neyse yüksek sosyete izliyor musun
Ayrıca bu forumda tek yanlış yapan ben miyim @Çiğdem- de Türkçeyi baştan yazıyor
Sahneler gonderildi mi ben Cuma 20.00 diye biliyordum
Bu akşam yollarım şuan dersaneye gideceğim.
Yarışmadan kimse gitmiyor, nokta.Tamam Bu arada Kırgın Çiçekler'i sana vermekte ciddiyim daha fazla 2.liğe tahammülüm yok
Yarışmadan kimse gitmiyor, nokta.