Seni dışlıyorummmm.ayy iyiki sen almamışsın muratı bully 1.hafta şarkısı hariç hepsi işe yaramazdı
Seni dışlıyorummmm.ayy iyiki sen almamışsın muratı bully 1.hafta şarkısı hariç hepsi işe yaramazdı
Seni dışlıyorummmm.
Doğru karar. Kenan Doğulu'yu Ozan batırmıştı bir şansı daha hak ediyor kesinlikle Murat olmasa da olur.kenan doğuluyu alırım muratı almam @Bully
Tamam ben yollayayım sana zaten sahnelerimiz hazır. @vadikızı'nın bir işi çıktı da yollayamadı demek ki.
Senin seçtiğini değiştirecez zaten her türlü, dediğim gibi biz vadikızı ile kararlaştırdık tüm sahneleri Kıvanc'a karışma sen bizde o.Seçtim ben artık ama yinede bak sen bekle konuyu hazırlıyınca görürsün olmadı, sahneyi değiştiririz
Senin seçtiğini değiştirecez zaten her türlü, dediğim gibi biz vadikızı ile kararlaştırdık tüm sahneleri Kıvanc'a karışma sen bizde o.
Olmaz fazla iddialı daha ilerde kullanacaz onu, bununla değiştir sen.
Olmaz fazla iddialı daha ilerde kullanacaz onu, bununla değiştir sen.
Hadsiz ben nerden senin yardımcın oluyorum. ssBunada bakmıştım biliyo musunuz
-5 vericem ama kendi sahnenizle yarışmanız daha doğru olur sizde dakika içinde yollarsanız sahnelerinizi eklerim. @Tzira @Ice_Cool_23
@ozgur2113 sahneleri izleme daha oylama başlamadı @Bully sende
Oylama başladı! Sahneler konudaki spoiler kutucuklarındadır, oylarını geç gönderen -15 alır.
Not: @vadikızı nın sahnesi yardımcım @Bully tarafından @Tzira ve @Ice_Cool_23 ün sahnelerini benim tarafımdan seçildi.
@GunesinOglu @HachiKo @Since2011 @Doğu @EFE UYSAL @S.G.A.T. @denizz19 @Çiğdem- @Bully @eskici @Billy Kane @Tzira @Ice_Cool_23 @ozgur2113 @vadikızı @Aserat @Mr.At @turkuazz @xemrexxx @destere @MEnes @Felon @emree-29
SON OY GÖNDERME SÜRESİ CUMARTESİ 16.00'DIR!!
Not: Kıvanç, Ceren ve Algı -5 ile başlayacaklar sonuçlara
Hadsiz ben nerden senin yardımcın oluyorum. ss
Biri bitiyor diğeri başlıyor.Bunada bakmıştım biliyo musunuz
-5 vericem ama kendi sahnenizle yarışmanız daha doğru olur sizde dakika içinde yollarsanız sahnelerinizi eklerim. @Tzira @Ice_Cool_23
@ozgur2113 sahneleri izleme daha oylama başlamadı @Bully sende
Oylama başladı! Sahneler konudaki spoiler kutucuklarındadır, oylarını geç gönderen -15 alır.
Not: @vadikızı nın sahnesi yardımcım @Bully tarafından @Tzira ve @Ice_Cool_23 ün sahnelerini benim tarafımdan seçildi.
@GunesinOglu @HachiKo @Since2011 @Doğu @EFE UYSAL @S.G.A.T. @denizz19 @Çiğdem- @Bully @eskici @Billy Kane @Tzira @Ice_Cool_23 @ozgur2113 @vadikızı @Aserat @Mr.At @turkuazz @xemrexxx @destere @MEnes @Felon @emree-29
SON OY GÖNDERME SÜRESİ CUMARTESİ 16.00'DIR!!
Not: Kıvanç, Ceren ve Algı -5 ile başlayacaklar sonuçlara
Benim sahnemde 1:55'te Beren Saat'in görüntüsü var, oy verirken bunu da göz önünde bulundurursun artık.Hadsiz ben nerden senin yardımcın oluyorum. ss
Hatırla Sevgili efsane dizidir tabii Şahika ile pek aram olmasa da yapabiliriz bir şeyler belki.Benim sahnemde 1:55'te Beren Saat'in görüntüsü var, oy verirken bunu da göz önünde bulundurursun artık.
Böyle deyip sonra yine düşük puan verebilirsin gibime geliyor, ama hadi neyse.Hatırla Sevgili efsane dizidir tabii Şahika ile pek aram olmasa da yapabiliriz bir şeyler belki.