Yıldızlar Yarışıyor All-Star | 5.Hafta | Oylama Zamanı

8.Haftada Geri Dönüş Olsun Mu?

• Kullanılan toplam oy
    8
  • Anket kapatılmış .
Yok Murat ile gayette geçtim seni iki hafta iyi şarkılarım kaldı,sana en geç çeyrelte veda edeceğiz:A
1 final puanı alınca havalandıydın baya ama sana şu anki durumu hatırlatmakta fayda var. :A

Yalın: 5 - 1 Murat Boz

İki klipsiz şarkımla 5 puan aldım, kliplilere geçince düşün artık sen. :A

Onları unutabilirsiniz. :A

O zaman bu sezonun isminin 2.sezon olması ve ilk sezon(!) yarışanların bu sezon yarışamaması anlamsız kaçıyor:A

1 final puanı alınca havalandıydın baya ama sana şu anki durumu hatırlatmakta fayda var. :A

Yalın: 5 - 1 Murat Boz

İki klipsiz şarkımla 5 puan aldım, kliplilere geçince düşün artık sen. :A

Ben şuana kadar kullandığım hiçbir şarkıda iddia bulmadım ki hatta @Çiğdem- e ikinci hafta mı kullansam üçüncü hafta mı dediğim şarkıda gümbür gümbürdü gel gör ki final puanı aldı ki elimde efsane şarkı Özledim var hangi hafta kullanırsam kullanayım ondan fark yemekten kaçamayacaksın :A

O zaman bu sezonun isminin 2.sezon olması ve ilk sezon(!) yarışanların bu sezon yarışamaması anlamsız kaçıyor:A

Ben şuana kadar kullandığım hiçbir şarkıda iddia bulmadım ki hatta @Çiğdem- e ikinci hafta mı kullansam üçüncü hafta mı dediğim şarkıda gümbür gümbürdü gel gör ki final puanı aldı ki elimde efsane şarkı Özledim var hangi hafta kullanırsam kullanayım ondan fark yemekten kaçamayacaksın :A
Geçeceksin bu işleri Sallana Sallana ile bile eleniyordun az daha. :F

Özledim'i haftaya kullan mesela sen iyi olur geçilirsem hiç gocunmam :A

ayy iyiki sen almamışsın muratı bully 1.hafta şarkısı hariç hepsi işe yaramazdı :A

Sallana Sallana; Uçurum, İki Medeni İnsan ve Her Şeyi Yak'tan daha düşük bir şarkı. :A

Puanlar birbirine yakın hem. :F

ayy iyiki sen almamışsın muratı bully 1.hafta şarkısı hariç hepsi işe yaramazdı :A
Aynen iyi ki Yalın'ımda karar kılmışım bu Murat'tan bir cacık olmazmış. :A

Sallana Sallana; Uçurum, İki Medeni İnsan ve Her Şeyi Yak'tan daha düşük bir şarkı. :A

Puanlar birbirine yakın hem. :F
Hepsi birbirine benziyor işte tek fark yaratacak şarkın kaldı o da Özledim, onu hangi haftada kullanacağın yarışmadaki kaderini belirleyecek :A