HAYIRFinal puanı devretme gelsin mi????? ????
@Çiğdem- @Bully @EFE UYSAL @turkuazz @Tzira @Aserat @ozgur2113 @Ice_Cool_23 @vadikızı @denizz19 @Mr.At @eskici
HAYIRFinal puanı devretme gelsin mi????? ????
@Çiğdem- @Bully @EFE UYSAL @turkuazz @Tzira @Aserat @ozgur2113 @Ice_Cool_23 @vadikızı @denizz19 @Mr.At @eskici
Ben gönderdim zaten. Daha doğrusu buradan paylaştım.Son hatırlatma: @Aserat @EFE UYSAL @Tzira @vadikızı @Ice_Cool_23 @turkuazz @eskici sende sahne gönder artık kaç hafta oldu çoğunu ben seçiyorum maalesef diskalifiye gelebilir artık.
Ben gönderdim zaten. Daha doğrusu buradan paylaştım.
Burada paylaştığım sahne olacak işte.En son hangisi olsun dediğini hatırlıyorumda onayladıysan tamam.
Burada paylaştığım sahne olacak işte.
Bu arada 4. hafta için oylarını bekliyorum, yoksa -15 ile başlamak zorunda kalacaksın.
Sonuçta oy göndermek önemli bir sorumluluk ve zamanında yerine getirmeyenlerin burnunu sürtmek gerekiyor bir daha yapmamaları için.Kullanıcamda -15 çok fazla değil mi artık? -10 a düşse çünkü -15 ile başlayan direkt elenmiş oluyor bildiğin.
Sonuçta oy göndermek önemli bir sorumluluk ve zamanında yerine getirmeyenlerin burnunu sürtmek gerekiyor bir daha yapmamaları için.
3. sezonda fazlalaştırabilirim belki, ama şimdilik böyle kalması daha iyi olacak gibi.Zevki kalmıyor ki ya da jürileri fazlalaştır her hafta 10 kişinin oylarıyla @Bully e geçiliyorum ona yanıyorum.
İsterse 50 tane jüri koysun sen bana sürekli geçilmeye mahkumsun.Zevki kalmıyor ki ya da jürileri fazlalaştır her hafta 10 kişinin oylarıyla @Bully e geçiliyorum ona yanıyorum.
3. sezonda fazlalaştırabilirim belki, ama şimdilik böyle kalması daha iyi olacak gibi.
Onları unutabilirsiniz.İlk sezonun yayınlanmayan 4 haftasınıda bekliyoruz.
İsterse 50 tane jüri koysun sen bana sürekli geçilmeye mahkumsun.
1 final puanı alınca havalandıydın baya ama sana şu anki durumu hatırlatmakta fayda var.Yok Murat ile gayette geçtim seni iki hafta iyi şarkılarım kaldı,sana en geç çeyrelte veda edeceğiz
Onları unutabilirsiniz.
1 final puanı alınca havalandıydın baya ama sana şu anki durumu hatırlatmakta fayda var.
Yalın: 5 - 1 Murat Boz
İki klipsiz şarkımla 5 puan aldım, kliplilere geçince düşün artık sen.
Geçeceksin bu işleri Sallana Sallana ile bile eleniyordun az daha.O zaman bu sezonun isminin 2.sezon olması ve ilk sezon(!) yarışanların bu sezon yarışamaması anlamsız kaçıyor
Ben şuana kadar kullandığım hiçbir şarkıda iddia bulmadım ki hatta @Çiğdem- e ikinci hafta mı kullansam üçüncü hafta mı dediğim şarkıda gümbür gümbürdü gel gör ki final puanı aldı ki elimde efsane şarkı Özledim var hangi hafta kullanırsam kullanayım ondan fark yemekten kaçamayacaksın
Geçeceksin bu işleri Sallana Sallana ile bile eleniyordun az daha.
Özledim'i haftaya kullan mesela sen iyi olur geçilirsem hiç gocunmam
ayy iyiki sen almamışsın muratı bully 1.hafta şarkısı hariç hepsi işe yaramazdıO zaman bu sezonun isminin 2.sezon olması ve ilk sezon(!) yarışanların bu sezon yarışamaması anlamsız kaçıyor
Ben şuana kadar kullandığım hiçbir şarkıda iddia bulmadım ki hatta @Çiğdem- e ikinci hafta mı kullansam üçüncü hafta mı dediğim şarkıda gümbür gümbürdü gel gör ki final puanı aldı ki elimde efsane şarkı Özledim var hangi hafta kullanırsam kullanayım ondan fark yemekten kaçamayacaksın
Geçeceksin bu işleri Sallana Sallana ile bile eleniyordun az daha.
Özledim'i haftaya kullan mesela sen iyi olur geçilirsem hiç gocunmam
Aynen iyi ki Yalın'ımda karar kılmışım bu Murat'tan bir cacık olmazmış.ayy iyiki sen almamışsın muratı bully 1.hafta şarkısı hariç hepsi işe yaramazdı
Hepsi birbirine benziyor işte tek fark yaratacak şarkın kaldı o da Özledim, onu hangi haftada kullanacağın yarışmadaki kaderini belirleyecekSallana Sallana; Uçurum, İki Medeni İnsan ve Her Şeyi Yak'tan daha düşük bir şarkı.
Puanlar birbirine yakın hem.