Yıldızlar Yarışıyor All-Star | 4.Hafta Oylama Başladı

Yarışmaya 8.Haftada Elenen Yarışmacılardan Biri Geri Dönsün Mü?

• Kullanılan toplam oy
    13
  • Anket kapatılmış .
Neyse akşam açıklanması şu açıdan iyi çok oy gelince senin matematik error veriyor.

İnşallah kullandırabilirsin yeterince kişiye.

Matematiğimle ne alakası var mobilden hesaplarken bazı oyları görmemişim
Kullandırırım ben merak etme -15 alacaklar

Öyle yapıyordum zaten ama çok itiraz geldi tek @Çiğdem- de değil itiraz eden 30-40 saniye fazlaya bir şey demem ama 5.5-6 dakika olanlara müsaade yok artık
neyse oyunu bekliyorum

Tamam oy kullanayım
bu karar tabiki senin ama bence yarışmacılar sahne aradığında baya zorluk çekecek
bakalım artık

Açarım konuyu ben hitleri almadıktan sonra ben niye açıklayayım.
çıkarsız günahını bile vermezsin başkasına
bu kadar kötü bir insan olmayı nasıl başardın? sonradanmı böyle oldu ? yoksa doğuştan kaynaklı bir kusurmu
)

çıkarsız günahını bile vermezsin başkasına
bu kadar kötü bir insan olmayı nasıl başardın? sonradanmı böyle oldu ? yoksa doğuştan kaynaklı bir kusurmu
)
Sonradan olan bir şey bence. Hayatta iki türlü insan var kazanan ve kaybeden. Ve hep kaybettikte ne oldu şimdi de kazanalım

Sonradan olan bir şey bence. Hayatta iki türlü insan var kazanan ve kaybeden. Ve hep kaybettikte ne oldu şimdi de kazanalım
ama şimdi bu tarafta çok kazık yiyen öteki dünyada feci şekilde ödüllendiriliyormuş
işin o tarafına hiç bakmıyorsun? belki kazıklananların bile bir çıkarı var! bilerek kazık yiyorlarki öteki dünyada hürilerden bir düzine kapsınlar diye
)

Hitler ölmedi mi nasıl alacaksın
Saçma sapan espri yapacağına oyları at hemen.

Kazık yiyen yesin ben kazık atan kişi olmayı seviyorum.
Onu öte tarafa gidince düşünürüz.

Hitler ölmedi mi nasıl alacaksın
@DarkLeqenD e kaç kez dedim şu kötü esprilerinin marka tescilini bir an önce yap dedim
ama beni dinlemedi şimdi esprileri beleşe kullanıyor millet
)

Saçma sapan espri yapacağına oyları at hemen.

Kazık yiyen yesin ben kazık atan kişi olmayı seviyorum.
Onu öte tarafa gidince düşünürüz.
kazanda toto kaynarken öyle çokda düşünecek zaman bulamayabiliriz
o açıdan burdayken daha geniş geniş o taraftaki hurilerin getirisini düşünmekte fayda var
)

Cehennemde kazan olduğunu nereden biliyon