Yıldızlar Yarışıyor All-Star | 3.Hafta Sonuçları

sen kimle yarışmıştın

Bence jüri ol ve intikamını al herkesden

Geçmiş olsun ya Cereni daha doğrusu Efsunu ne kadar sevdiğimi biliyorsun

@Ice_Cool_23 ceren moray lamı yarışıyordun sahneler güzeldi yüksek
puan vermek isterdim ama diğerlerini daha çok sevdiğim için kusura bakma
olurmu

13 kişi kaldınız artık, 12 hafta boyunca her biriniz birer birer elenecek.

@EnveR buradan sesleniyorum sende aramıza jüri ve diğer sunucu olarak gel artık.

Onu bakıcaz artık şu an için aklımda yok, envere devredicem eğer gelirse, onunla beraber bir karar alırız.
Ama zaten yarışmacılar daha önce diğer sezonlardada yarıştığından gerek yok bence
Nasıl gerek yok Ceren daha 3. haftadan elenmesi kariyerinde büyük bi zedeleme yapar kızın mutlaka olmalı geri dönüş af hakkımız

Onu bakıcaz artık şu an için aklımda yok, envere devredicem eğer gelirse, onunla beraber bir karar alırız.
Ama zaten yarışmacılar daha önce diğer sezonlardada yarıştığından gerek yok bence
Aslında böyle bir fikir olabilir bence yapılabilir.
Tabi karar @EnveR ile @MayısKralı karar sizin

Anlet açarım yarın anketin sonucuna göre bakarız.
sen seç bence yarışmacını önden seçenekler azaılıyor ama tanıdık biri seç bence.

bu haftayıda barışla final puanıyla kapatmışız @Bully un medceziri ilk defa işe yaradı ayol

@MayısKralı ben 154 hesapladım Serenay'ı, arada 23 puanlık fark var fena çuvallamışsın söylim itiraz eden pek olmamış ama bence baştan aşağı yeniden hesaplanması lazım bunların.

@MayısKralı ben 154 hesapladım Serenay'ı, arada 23 puanlık fark var fena çuvallamışsın söylim itiraz eden pek olmamış ama bence baştan aşağı yeniden hesaplanması lazım bunların.

Serenay ve bir kaç kişiyi tekrar hesaplayacaktım zaten ama genel olarakta olabilir bu hata çünkü daha fazla bekletmemek için hızlanmıştım sen bir yardımcı olup hepsine el atar mısın bi
ben çıkıyorum şimdi

Neyse çık hadi sen, ben gece halleder, puan durumunu yeniden güncellerim.

ohaa 23 fark nedir 2-3 puan yanlıs olabilirde