Final puanlarında Kıvanç Hazar'ın altında görünüyor ama puanı daha fazla düzelt istersenSonuçlar ve güncel final puanları konuda.
Final puanlarında Kıvanç Hazar'ın altında görünüyor ama puanı daha fazla düzelt istersenSonuçlar ve güncel final puanları konuda.
12.haftada herkes bomba gibi gelecek zaten bakalım final biletini kim kapacak Finalde Serenay'ı istersin tabii pis atmışın final puanı farkını. ssTüh 12.hafta ben de bomba gibi geliyordum Ama ben zaten kendimi bu sezon finalde görüyorum Bari Kenan - Serenay olsun finalde
Final puanlarında Kıvanç Hazar'ın altında görünüyor ama puanı daha fazla düzelt istersen
12.haftada herkes bomba gibi gelecek zaten bakalım final biletini kim kapacak Finalde Serenay'ı istersin tabii pis atmışın final puanı farkını. ss
İnşallah normal sezondaki gibi son anda güme gitmezsin
Bu arada evet final puanı almadığım bir hafta yok Ay neyse çok konuşup da nazar etmeyeyim Bu sezon temkinli gidiyorum umarım olmaz öyle bir şey.ss12.haftada herkes bomba gibi gelecek zaten bakalım final biletini kim kapacak Finalde Serenay'ı istersin tabii pis atmışın final puanı farkını. ss
İnşallah normal sezondaki gibi son anda güme gitmezsin
Bully çok uğraşıyor benimle o yüzden onu istedim finalde ezerim diyeO zaman Aslı yı istemesi lazım finale Aslı şuanda 12 ama hepinizden iyi geliyor
Düşüşü sert olacaktır geçici başarılar bunlar.O zaman Aslı yı istemesi lazım finale Aslı şuanda 12 ama hepinizden iyi geliyor
Finale Kıvanç'ı çıkaracağım karşına bir kez daha hezimete uğrayacaksınBully çok uğraşıyor benimle o yüzden onu istedim finalde ezerim diye
Tebrik ederim @Harunnn60 geldiğin gibi zirveye oturdun ama 1 puan fark olması üzdü
Algı Eke'nin elenmesine üzüldüm HSG videoları çok iyiydi gerçekten ben de sürekli yüksek veriyordum ama buraya kadarmış. Gerçi 10 hafta gelmek de büyük başarı, geçmiş olsun. @Tzira
1 final puanı almışız Allah bereket versin
@Harunnn60 tebrikler
@ozgur2113 @eskici sizlere de tebrikler canlar
@Tzira geçmiş olsun bence de iyi geldin yine buraya kadar
Haftaya büyük rekabet olacak gibi görünüyor kimin eleneceğini kestirmek gerçekten güç
Düşüşü sert olacaktır geçici başarılar bunlar.
Kardeşine kıyamazsın bence Hepinizin birinciliği var bırakın da bir kere şampiyonluk tadayım1 final puanı almışız Allah bereket versin
@Harunnn60 tebrikler
Haftaya büyük rekabet olacak gibi görünüyor kimin eleneceğini kestirmek gerçekten güç
Finale Kıvanç'ı çıkaracağım karşına bir kez daha hezimete uğrayacaksın
Normal sezonda bunu kullanmamıştın mesela 1-2 yanlış seçimin olmuştu ama sonuç olarak şampiyon oldun tabiiEee malzeme iyi olunca.
Teşekkürler.
Öncelikle tebrigin icin tesekkürler ama haftaya seni eleyecez o aldigin final puanlarida bosa gidecek1 final puanı almışız Allah bereket versin
@Harunnn60 tebrikler
Finale Kıvanç'ı çıkaracağım karşına bir kez daha hezimete uğrayacaksın
Pis nasıl da damardan giriyorKardeşine kıyamazsın bence Hepinizin birinciliği var bırakın da bir kere şampiyonluk tadayım
Oo büyük laflar bunlar ama sen daha beni tanıyamamışsın aga hadi bakalım hodri meydan o zamanÖncelikle tebrigin icin tesekkürler ama haftaya seni eleyecez o aldigin final puanlarida bosa gidecek
Damardan girerim tabi karşıma kendini çıkaracağına Kıvanç'ı katıp hezimete uğratacam dedin. Üzdün.ssPis nasıl da damardan giriyor
Olabiliyorsan ol tabii canım engelleyen yok Bir finale çık da hele sen
Oo büyük laflar bunlar ama sen daha beni tanıyamamışsın aga hadi bakalım hodri meydan o zaman
Bu lafin üzerine haftaya ben elenirsem kötü olacakPis nasıl da damardan giriyor
Olabiliyorsan ol tabii canım engelleyen yok Bir finale çık da hele sen
Oo büyük laflar bunlar ama sen daha beni tanıyamamışsın aga hadi bakalım hodri meydan o zaman
Haftaya çok iyi gelmen gerekiyor herkes benim gibi değil acımadan 1 puanı basıyorlarBu lafin üzerine haftaya ben elenirsem kötü olacak
Öncelikle tebrigin icin tesekkürler ama haftaya seni eleyecez o aldigin final puanlarida bosa gidecek
Ama sen Serenay'ı finalde ezerim diyerek beni daha çok üzdünDamardan girerim tabi karşıma kendini çıkaracağına Kıvanç'ı katıp hezimete uğratacam dedin. Üzdün.ss
Finale çıkarsam gerisi gelir zaten ama önce önümdeki engelleri elemek gerekiyor Artık kıyım yapacam
@MayısKralı sana gerekeni söylemiş aga ben daha bir şey demiyorumBu lafin üzerine haftaya ben elenirsem kötü olacak
Hayirlisi bakalim iyi gelmeye calisacam sendende yine tam puan bekliyorumHaftaya çok iyi gelmen gerekiyor herkes benim gibi değil acımadan 1 puanı basıyorlar
Ben simdi kendi tarafima cekerim onu@Bully e kafa tutma bence ben 1985940 yarışmada tuttum hepsinde ondan önce elendim