Yıldızlar Yarışıyor All-Star | 10.Hafta Sonuçları

Tüh 12.hafta ben de bomba gibi geliyordum :A Ama ben zaten kendimi bu sezon finalde görüyorum :A Bari Kenan - Serenay olsun finalde :A
12.haftada herkes bomba gibi gelecek zaten bakalım final biletini kim kapacak :A Finalde Serenay'ı istersin tabii pis atmışın final puanı farkını. ss

İnşallah normal sezondaki gibi son anda güme gitmezsin :A

Tebrik ederim @Harunnn60 geldiğin gibi zirveye oturdun ama 1 puan fark olması üzdü :A

Algı Eke'nin elenmesine üzüldüm HSG videoları çok iyiydi gerçekten ben de sürekli yüksek veriyordum ama buraya kadarmış. Gerçi 10 hafta gelmek de büyük başarı, geçmiş olsun. :D @Tzira

12.haftada herkes bomba gibi gelecek zaten bakalım final biletini kim kapacak :A Finalde Serenay'ı istersin tabii pis atmışın final puanı farkını. ss

O zaman Aslı yı istemesi lazım finale Aslı şuanda 12 ama hepinizden iyi geliyor :A

Bu arada evet final puanı almadığım bir hafta yok :bhr: Ay neyse çok konuşup da nazar etmeyeyim :A Bu sezon temkinli gidiyorum umarım olmaz öyle bir şey.ss

1 final puanı almışız Allah bereket versin :D

@Harunnn60 tebrikler :A

@ozgur2113 @eskici sizlere de tebrikler canlar :A

@Tzira geçmiş olsun bence de iyi geldin yine buraya kadar :D

Haftaya büyük rekabet olacak gibi görünüyor kimin eleneceğini kestirmek gerçekten güç :D

O zaman Aslı yı istemesi lazım finale Aslı şuanda 12 ama hepinizden iyi geliyor :A
Düşüşü sert olacaktır geçici başarılar bunlar. :A

Bully çok uğraşıyor benimle o yüzden onu istedim finalde ezerim diye :A
Finale Kıvanç'ı çıkaracağım karşına bir kez daha hezimete uğrayacaksın :A

Tebrik ederim @Harunnn60 geldiğin gibi zirveye oturdun ama 1 puan fark olması üzdü :A

Algı Eke'nin elenmesine üzüldüm HSG videoları çok iyiydi gerçekten ben de sürekli yüksek veriyordum ama buraya kadarmış. Gerçi 10 hafta gelmek de büyük başarı, geçmiş olsun. :D @Tzira

Haftaya büyük rekabet olacak gibi görünüyor kimin eleneceğini kestirmek gerçekten güç :D

Eee malzeme iyi olunca. :A
Teşekkürler. :D

Kardeşine kıyamazsın bence :bhr: Hepinizin birinciliği var bırakın da bir kere şampiyonluk tadayım :A

Öncelikle tebrigin icin tesekkürler :D ama haftaya seni eleyecez o aldigin final puanlarida bosa gidecek :A

Kardeşine kıyamazsın bence :bhr: Hepinizin birinciliği var bırakın da bir kere şampiyonluk tadayım :A
Pis nasıl da damardan giriyor :T:

Olabiliyorsan ol tabii canım engelleyen yok :A Bir finale çık da hele sen :D

Öncelikle tebrigin icin tesekkürler :D ama haftaya seni eleyecez o aldigin final puanlarida bosa gidecek :A
Oo büyük laflar bunlar ama sen daha beni tanıyamamışsın aga hadi bakalım hodri meydan o zaman :A

Oo büyük laflar bunlar ama sen daha beni tanıyamamışsın aga hadi bakalım hodri meydan o zaman :A
Damardan girerim tabi karşıma kendini çıkaracağına Kıvanç'ı katıp hezimete uğratacam dedin. :T: Üzdün.ss

Finale çıkarsam gerisi gelir zaten ama önce önümdeki engelleri elemek gerekiyor :A Artık kıyım yapacam :A

Bu lafin üzerine haftaya ben elenirsem kötü olacak :A

Damardan girerim tabi karşıma kendini çıkaracağına Kıvanç'ı katıp hezimete uğratacam dedin. :T: Üzdün.ss

Finale çıkarsam gerisi gelir zaten ama önce önümdeki engelleri elemek gerekiyor :A Artık kıyım yapacam :A
Ama sen Serenay'ı finalde ezerim diyerek beni daha çok üzdün :A

Hayırlısı be Özgür'üm :A

Bu lafin üzerine haftaya ben elenirsem kötü olacak :A
@MayısKralı sana gerekeni söylemiş aga ben daha bir şey demiyorum :A