Aa evet aynı puanı vermişizSenin puanı görünce hiç de pişman olmadım verdiğim puana
Aa evet aynı puanı vermişizSenin puanı görünce hiç de pişman olmadım verdiğim puana
Aga Aslı Enver'i severim de işte diğer isimleri daha çok seviyorum kusura bakma söz vermim ama haftaya daha iyi vermeye çalışırım@Bully olmadi bu aga
Hissediyor muyuz napıyoruz ben de anlamadım ki ya aynı anda tam puan ya da aynı anda düşük veriyoz birbirimizeAa evet aynı puanı vermişiz
Ne diyor ki@xemrexxx kışkırttığı için
Sorun yok agaAga Aslı Enver'i severim de işte diğer isimleri daha çok seviyorum kusura bakma söz vermim ama haftaya daha iyi vermeye çalışırım
Puanın için teşekkürler bu arada
Aynen öyle oluyor hep Haftaya kalırsan bakalım bu sefer nolacakHissediyor muyuz napıyoruz ben de anlamadım ki ya aynı anda tam puan ya da aynı anda düşük veriyoz birbirimize
Haftaya bomba gibi geliyorum, ondan sonraki hafta daha da bomba gibi geliyorum en iyi kozumu oynayacağım tabii ki direkt olarak finale çıkabilmek içinAynen öyle oluyor hep Haftaya kalırsan bakalım bu sefer nolacak
Tüh 12.hafta ben de bomba gibi geliyordum Ama ben zaten kendimi bu sezon finalde görüyorum Bari Kenan - Serenay olsun finaldeHaftaya bomba gibi geliyorum, ondan sonraki hafta daha da bomba gibi geliyorum en iyi kozumu oynayacağım tabii ki direkt olarak finale çıkabilmek için