Yıldızlar Yarışıyor All-Star | 10.Hafta Sonuçları

Ama sen Serenay'ı finalde ezerim diyerek beni daha çok üzdün :A

Hayırlısı be Özgür'üm :A

@MayısKralı sana gerekeni söylemiş aga ben daha bir şey demiyorum :A
Ben saka yaptim zaten aga :F simdi birlik olmaliyiz bence ve hazari gönderelim gitsin :A aman bu mesajimi @denizz19 görmesin diyip ayni zamanda onu etiketliyorum ama olsun ben kardesimin arkasindan konusmam iyice survivora bagladim :A

İttifak yapın @Bully ile Aslı-Serenay finali izleyelim :A
Bende onu yapmayi deniyorum su anda :A

Valla buralara kadar gelmeyi ben de beklemiyordum, malum nadir yarıştığım forum yarışmalarında sanırım şu ana kadar en uzun süre elenmeden durduğum yarışma bu oldu. :D Bir de bu kadar popüler oyuncuların arasında işim de zordu, ancak yine de 7. olarak bitirmem iyi oldu, yabancıların deyimiyle "respectable" bir sırada bitirdiğimi düşünüyorum. :D Kaldı ki elenen hiçbir oyuncu elenmeyen oyunculardan kötü de değil.

Yeni sezona yoğun olmazsam katılmayı düşünüyorum, katılırsam Haluk Bilginer'le katılacağım o zaman daha iyi olur inşallah.

Valla buralara kadar gelmeyi ben de beklemiyordum, malum nadir yarıştığım forum yarışmalarında sanırım şu ana kadar en uzun süre elenmeden durduğum yarışma bu oldu. :D Bir de bu kadar popüler oyuncuların arasında işim de zordu, ancak yine de 7. olarak bitirmem iyi oldu, yabancıların deyimiyle "respectable" bir sırada bitirdiğimi düşünüyorum. :D Kaldı ki elenen hiçbir oyuncu elenmeyen oyunculardan kötü de değil.

Yeni sezona yoğun olmazsam katılmayı düşünüyorum, katılırsam Haluk Bilginer'le katılacağım o zaman daha iyi olur inşallah.

2.sezon çekilmeseydin, keşke ama o zamanda HSG yoktu yani sıralamanı kestiremiyorum tam. Ama her hafta son 5te olduğunu varsayarsak 10 kişiyi elemen çok büyük başarı ve dediğin gibi geride kalanlar popüler oyuncular. :D Tebrik ediyorum seni ve teşekkür ediyorum Algı allstara renk katacak katıl diye yoğun bir baskı yapmıştım . ::clapping::clapping:

Sahnemin kötü olduğunu düşünmüyordum niye bu kadar geride kaldığımı anlamadım. Neye göre oy veriliyor anlamadım pek. Birçok isim benim sahnemden daha kötüydü. :)

Neyse kötü oy verenleri tespit ettim haftaya hepsiyle görüşeceğim. :)

@eskici 2 hafta üst üste iyi verdim ama bu hafta beğenmedim :D

Sahnemin kötü olduğunu düşünmüyordum niye bu kadar geride kaldığımı anlamadım. Neye göre oy veriliyor anlamadım pek. Birçok isim benim sahnemden daha kötüydü. :)

Birde geçen sezon bu sahnen iyi almıştı sanırım ama şimdi geçen sezon o haftalarda yarıştığın kimse kalmadı. Aynı sezondan Aslı var ama oda 5.haftadan elenmişti, yani dikkatli olmalısın sahne seçimlerinde :D

Birde geçen sezon bu sahnen iyi almıştı sanırım ama şimdi geçen sezon o haftalarda yarıştığın kimse kalmadı. Aynı sezondan Aslı var ama oda 5.haftadan elenmişti, yani dikkatli olmalısın sahne seçimlerinde :D
Benim seçtiğim tüm sahneler harika beni eleme teorisi yapıyor beni güçlü görenler ama ben de öyle yapacağım. :)

Bu hafta yine kis günesiyle gelecem büyük ihtimal düsük verirsen yedim seni :A