Öyle mi demişim 😱 Hiç fark etmemişimAma sen Serenay'ı finalde ezerim diyerek beni daha çok üzdün
Hayırlısı be Özgür'üm
@MayısKralı sana gerekeni söylemiş aga ben daha bir şey demiyorum
Öyle mi demişim 😱 Hiç fark etmemişimAma sen Serenay'ı finalde ezerim diyerek beni daha çok üzdün
Hayırlısı be Özgür'üm
Hayirlisi bakalim iyi gelmeye calisacam sendende yine tam puan bekliyorum
Ben simdi kendi tarafima cekerim onu
Ben saka yaptim zaten aga simdi birlik olmaliyiz bence ve hazari gönderelim gitsin aman bu mesajimi @denizz19 görmesin diyip ayni zamanda onu etiketliyorum ama olsun ben kardesimin arkasindan konusmam iyice survivora bagladimAma sen Serenay'ı finalde ezerim diyerek beni daha çok üzdün
Hayırlısı be Özgür'üm
Bende onu yapmayi deniyorum su andaİttifak yapın @Bully ile Aslı-Serenay finali izleyelim
Valla buralara kadar gelmeyi ben de beklemiyordum, malum nadir yarıştığım forum yarışmalarında sanırım şu ana kadar en uzun süre elenmeden durduğum yarışma bu oldu. Bir de bu kadar popüler oyuncuların arasında işim de zordu, ancak yine de 7. olarak bitirmem iyi oldu, yabancıların deyimiyle "respectable" bir sırada bitirdiğimi düşünüyorum. Kaldı ki elenen hiçbir oyuncu elenmeyen oyunculardan kötü de değil.
Yeni sezona yoğun olmazsam katılmayı düşünüyorum, katılırsam Haluk Bilginer'le katılacağım o zaman daha iyi olur inşallah.
Sahnemin kötü olduğunu düşünmüyordum niye bu kadar geride kaldığımı anlamadım. Neye göre oy veriliyor anlamadım pek. Birçok isim benim sahnemden daha kötüydü.
Neyse kötü oy verenleri tespit ettim haftaya hepsiyle görüşeceğim.
@eskici 2 hafta üst üste iyi verdim ama bu hafta beğenmedim
Benim seçtiğim tüm sahneler harika beni eleme teorisi yapıyor beni güçlü görenler ama ben de öyle yapacağım.Birde geçen sezon bu sahnen iyi almıştı sanırım ama şimdi geçen sezon o haftalarda yarıştığın kimse kalmadı. Aynı sezondan Aslı var ama oda 5.haftadan elenmişti, yani dikkatli olmalısın sahne seçimlerinde
Benim seçtiğim tüm sahneler harika beni eleme teorisi yapıyor beni güçlü görenler ama ben de öyle yapacağım.
Çekemiyorlar ama herkese inat elenmeyeceğimGeçen hafta dışında bencede sahnen çok iyiydi hatta ben tam puan verdim sonuç benide şaşırttı açıkçası
Bu hafta yine kis günesiyle gelecem büyük ihtimal düsük verirsen yedim seniSahnemin kötü olduğunu düşünmüyordum niye bu kadar geride kaldığımı anlamadım. Neye göre oy veriliyor anlamadım pek. Birçok isim benim sahnemden daha kötüydü.
Neyse kötü oy verenleri tespit ettim haftaya hepsiyle görüşeceğim.
@eskici 2 hafta üst üste iyi verdim ama bu hafta beğenmedim
Sahne güzelse veririm hakkınıBu hafta yine kis günesiyle gelecem büyük ihtimal düsük verirsen yedim seni