aa yok günü olmadan öyle gidecez format gereğiEtv de mecbur yapmak zorunda kalabilirsin
aa yok günü olmadan öyle gidecez format gereğiEtv de mecbur yapmak zorunda kalabilirsin
Etv deki programlara bakaa yok günü olmadan öyle gidecez format gereği![]()
Son uyarıyı yapıyorum yarışmacılardan göndermeyen tek [USER=88125]@Yiğitt (Nergis Kumbasar) kaldı, jürilerdende oy yok resmen. Bu akşam ya da yarın akşam açıklanacak oylar eğer 10 oyu geçerse bu akşam açıklarım elimde 6 oy var[/user]
@sokak sanati durum bu.@Çiğdem- @pompy @mrt-06 @denizz19 @sokak sanati @eskici @YıldırıM @Bully @S.G.A.T. @vadikızı @mesmeso61 @MasacRE- @FaJi @turkuazz @Sherlock @batuhankaralar @Tzira @Yakamoz-Asi @Aserat @Billy Kane @ozgur2113 @xBUGRAx @Yiğitt
Son uyarıyı yapıyorum yarışmacılardan göndermeyen tek @Yiğitt (Nergis Kumbasar) kaldı, jürilerdende oy yok resmen. Bu akşam ya da yarın akşam açıklanacak oylar eğer 10 oyu geçerse bu akşam açıklarım elimde 6 oy var
Hadi oy kullanın şu yarışma için ben mayıskralına format önerdim Dizilerle ilgiliye hem bunu alan tur atlasın 4 kişi play off şeklinde dizi sorusu çözsün@sokak sanati durum bu.![]()
Önerdiğim format nasıldı@Yiğitt in 18.00a kadar süresi var![]()
Zaten benim kanalda format herkesi sıktıysa format değiştirmek lazım Acun gibi aynı hataya düşmemek lazımUmutlar tükenmek üzereydi sonunda bi ışık gördük.Bende müsaitim bugün oy toplayalım isim ver
![]()
Cumartesi benim dizim yayınlanıyorcumartesine kadar yokum sahnemi bu gece yollarım sana oyüzden yeni hafta oylamasıda cumartesi oy verilecek şekilde ayarla en son tarihte olabilir![]()
![]()
![]()
Zaten benim kanalda format herkesi sıktıysa format değiştirmek lazım Acun gibi aynı hataya düşmemek lazım
Cumartesi benim dizim yayınlanıyor
Bu Yarışma yı benim kanalım aldıSen o kanalı kapat bence![]()
Bu Yarışma yı benim kanalım aldı
Benim Kanala verdi duyurdum o kadarYarışma yayından kaldırıldı sanmıştık.![]()