hhahah aa bende hafta baslayana kadar fındıkları topları topladım cumartesi akşamı evime kavusuyorumSağlam cevap bekliyorum.@sokak sanati
hhahah aa bende hafta baslayana kadar fındıkları topları topladım cumartesi akşamı evime kavusuyorumSağlam cevap bekliyorum.@sokak sanati
yazımı bozmaya çalısmıssın hemen bee akbaba gibiBana niye kapak oluyor ben bi şey demedim ki![]()
AA iyi oldu ama fındığı hallettik hafta baslayana kadar yoksa oy yolla sahne seç - puanlarla elenebilidimGönderme yaptın demişim bi şey yok bence![]()
AA iyi oldu ama fındığı hallettik hafta baslayana kadar yoksa oy yolla sahne seç - puanlarla elenebilidim![]()
ben normal sezonların hepsini final gördüm sadece all starda çeyrekten önce elendim oda köye gittiğim zaman fırsatten istifade elemişlerdiKaçırdık fırsatı.![]()
son sıçramandır.ben normal sezonların hepsini final gördüm sadece all starda çeyrekten önce elendim oda köye gittiğim zaman fırsatten istifade elemişlerdi
bu sefer @MayısKralı nın sayesinde kurtardım ayoll![]()
![]()
@S.G.A.T.
iyi hatırlattın ayoll başlayamazsak 2018 6 ağustosa kalır 7.hafta6 6 6 6 Ağustos.![]()
6 6 6 6 Ağustos.![]()
MK Yazıyor1hafta yokmuş
Oylama Başladı! Son Süre 24 Temmuz 20:00 vaktinde göndermeyen -10 alır. Bu hafta Nergis Kumbasar'ı Yiğitt yönettiğinden oyuda sadece @Yiğitt gönderebilir.
@Çiğdem- @pompy @mrt-06 @denizz19 @sokak sanati @eskici @*YıldırıM* @Bully@S.G.A.T. @vadikızı @mesmeso61 @MasacRE- @FaJi @turkuazz @Sherlock@batuhankaralar @Tzira @Yakamoz-Asi @Aserat @Billy Kane @ozgur2113 @xBUGRAx
@batuhankaralar @S.G.A.T.
Benim kanala geçti bu YarışmaBitmemiş miydi bu yarışma.![]()
Geçen hafta attım.Bu sefer hatayı siz yaptınız başlıkta bile 7 Ağustos yazıyor. Ayrıca elimde oy yok
Oyunuzu kullanın
@Çiğdem- @pompy @mrt-06 @denizz19 @sokak sanati @eskici @YıldırıM@Bully @S.G.A.T. @vadikızı @mesmeso61 @MasacRE- @FaJi @turkuazz @Sherlock @batuhankaralar @Tzira @Yakamoz-Asi @Aserat @Billy Kane @ozgur2113 @xBUGRAx
kullanmıştım bendeBu sefer hatayı siz yaptınız başlıkta bile 7 Ağustos yazıyor. Ayrıca elimde oy yok
Oyunuzu kullanın
@Çiğdem- @pompy @mrt-06 @denizz19 @sokak sanati @eskici @YıldırıM@Bully @S.G.A.T. @vadikızı @mesmeso61 @MasacRE- @FaJi @turkuazz @Sherlock @batuhankaralar @Tzira @Yakamoz-Asi @Aserat @Billy Kane @ozgur2113 @xBUGRAx
gb az yutan dizileri seçseydiniz bunların hepsi gb tımı yutuyor bodruma gittiğimde halederim gündoğandayım teyzemdeyim depremden sonra uyuyamadımkullanmıştım bende![]()
![]()
![]()
ohaa senmi aldın yarışmayı cnm
Etv de mecbur yapmak zorunda kalabilirsinsurvivorun belirli bir günü olmuyor cnm işte akışına göre götürücez![]()