YS Yıldızlar Yarışıyor 7.Sezon | 6.Hafta (2.Devre 7 Ağustos'ta Başlıyor!)

ben normal sezonların hepsini final gördüm sadece all starda çeyrekten önce elendim oda köye gittiğim zaman fırsatten istifade elemişlerdi :F

bu sefer @MayısKralı nın sayesinde kurtardım ayoll :A :A :A @S.G.A.T.
son sıçramandır. :A 3cüde yakayı ele vericen. :A Zaten bu haftaki sahneyle gelemesen de bir şey farketmezdi. :A:A

6 6 6 6 Ağustos. :D
iyi hatırlattın ayoll başlayamazsak 2018 6 ağustosa kalır 7.hafta :A :A :A @MayısKralı @sokak sanati

Bu sefer hatayı siz yaptınız başlıkta bile 7 Ağustos yazıyor. Ayrıca elimde oy yok :A

Oyunuzu kullanın:A

@Çiğdem- @pompy @mrt-06 @denizz19 @sokak sanati @eskici @YıldırıM@Bully @S.G.A.T. @vadikızı @mesmeso61 @MasacRE- @FaJi @turkuazz @Sherlock @batuhankaralar @Tzira @Yakamoz-Asi @Aserat @Billy Kane @ozgur2113 @xBUGRAx

1hafta yokmuş :A

Oylama Başladı! Son Süre 24 Temmuz 20:00 vaktinde göndermeyen -10 alır. Bu hafta Nergis Kumbasar'ı Yiğitt yönettiğinden oyuda sadece @Yiğitt gönderebilir.

@Çiğdem- @pompy @mrt-06 @denizz19 @sokak sanati @eskici @*YıldırıM* @Bully@S.G.A.T. @vadikızı @mesmeso61 @MasacRE- @FaJi @turkuazz @Sherlock@batuhankaralar @Tzira @Yakamoz-Asi @Aserat @Billy Kane @ozgur2113 @xBUGRAx

@batuhankaralar @S.G.A.T.
MK Yazıyor

Bitmemiş miydi bu yarışma. :A
Benim kanala geçti bu Yarışma

Evet @emree-29 un müebbet dizisi başka kanal alması gerekir Senin dizin var Ya salı olacak Ya Çarşamba başlatabilecekmisin demekki sen music survivoru Çarşambamı yayınlıcaksınız O Zaman fantastik dizini Salı yapabilirsin @Çiğdem-
survivorun belirli bir günü olmuyor cnm işte akışına göre götürücez :F