Ben kullanmayacağım deprem biraz sıkıntı yarattı
Geçmiş olsun sen Bahçelievler'de değilmiydin
Ben kullanmayacağım deprem biraz sıkıntı yarattı
bodrumA TATİLE GELDİMGeçmiş olsun sen Bahçelievler'de değilmiydinHani bu tarafta okuyordun?
@denizz19 kankam nerde![]()
Geldim1hafta yokmuş
Oylama Başladı! Son Süre 24 Temmuz 20:00 vaktinde göndermeyen -10 alır. Bu hafta Nergis Kumbasar'ı Yiğitt yönettiğinden oyuda sadece @Yiğitt gönderebilir.
@Çiğdem- @pompy @mrt-06 @denizz19 @sokak sanati @eskici @*YıldırıM* @Bully@S.G.A.T. @vadikızı @mesmeso61 @MasacRE- @FaJi @turkuazz @Sherlock@batuhankaralar @Tzira @Yakamoz-Asi @Aserat @Billy Kane @ozgur2113 @xBUGRAx
@batuhankaralar @S.G.A.T.
Bu hafta toplanan yıldızlar önemli ama yıldızlar açısından topladığınız ilk 6 hafta, 7.haftadan daha küçük olabilir ona söylüyeyim![]()
Oylarımı kullandım. Herkese başarılar @Sherlock @sokak sanati @Çiğdem- @denizz19
Olur da turu geçersem @Ahmad devam edecek yerime. Hakeden kazansın.![]()
külkedisi misali gidiyoz.Sağolda hayırdır neden bıraktın.![]()
evet kanka, ilk değil son da zor gibi.Forumdan mi.![]()
evet kanka, ilk değil son da zor gibi.Vedaları hiç sevmem, drama bağlama. Kötü oluyorum sonra.
![]()
bulurum ben seni.Peki görüşmek üzere. Umarım dönersin ve burada olurum.![]()
@S.G.A.T. döndüğünde devam eder elenmemiş olursa çünkü yarışma devam ediyor olurhatta tamda bu haftadan devam ediyorda olabiliriz
![]()
![]()
![]()
hhahah ayy umudunu kaybetmemesi için söyledim ayoll hem mantıksızda değilSinsi gönderme yaptın yine.![]()
@S.G.A.T. döndüğünde devam eder elenmemiş olursa çünkü yarışma devam ediyor olurhatta tamda bu haftadan devam ediyorda olabiliriz
![]()
![]()
![]()