YS Yıldızlar Yarışıyor 7.Sezon | 6.Hafta (2.Devre 7 Ağustos'ta Başlıyor!)

1hafta yokmuş :A

Oylama Başladı! Son Süre 24 Temmuz 20:00 vaktinde göndermeyen -10 alır. Bu hafta Nergis Kumbasar'ı Yiğitt yönettiğinden oyuda sadece @Yiğitt gönderebilir.

@Çiğdem- @pompy @mrt-06 @denizz19 @sokak sanati @eskici @*YıldırıM* @Bully@S.G.A.T. @vadikızı @mesmeso61 @MasacRE- @FaJi @turkuazz @Sherlock@batuhankaralar @Tzira @Yakamoz-Asi @Aserat @Billy Kane @ozgur2113 @xBUGRAx

@batuhankaralar @S.G.A.T.

Bu hafta toplanan yıldızlar önemli ama yıldızlar açısından topladığınız ilk 6 hafta, 7.haftadan daha küçük olabilir ona söylüyeyim :A

Laptobumdaki sıkıntıdan dolayı oy veremedim inşallah bu hafta verecem😉

oylarımı kullandım 5 arkadaşada başarılar diliyorum:D

Son düzenleme:
@S.G.A.T. döndüğünde devam eder elenmemiş olursa çünkü yarışma devam ediyor olur :F hatta tamda bu haftadan devam ediyorda olabiliriz :A :A :A

Bu fenaymış :A Ben yarışmayı devam ettiririmde açıklayacak zamanım ciddiyim 6'sına kadar yok yoksa bende devam ettirmeyi çok istiyorm. Ama 6'sına kadar bana karşı sabredersiniz diye düşünüyorum. :A 7'sinde açıklarım herhalde o zamana kadar herkes kulalnsın yalnız Nergis Kumbasar'ın oyunu @Yiğitt gönderecek :A

@Çiğdem- @pompy @mrt-06 @denizz19 @sokak sanati @eskici @YıldırıM @Bully@S.G.A.T. @vadikızı @mesmeso61 @MasacRE- @FaJi @turkuazz @Sherlock@batuhankaralar @Tzira @Yakamoz-Asi @Aserat @Billy Kane @ozgur2113 @xBUGRAx