hhahah aa bende hafta baslayana kadar fındıkları topları topladım cumartesi akşamı evime kavusuyorumSağlam cevap bekliyorum.@sokak sanati
hhahah aa bende hafta baslayana kadar fındıkları topları topladım cumartesi akşamı evime kavusuyorumSağlam cevap bekliyorum.@sokak sanati
yazımı bozmaya çalısmıssın hemen bee akbaba gibiBana niye kapak oluyor ben bi şey demedim ki
AA iyi oldu ama fındığı hallettik hafta baslayana kadar yoksa oy yolla sahne seç - puanlarla elenebilidimGönderme yaptın demişim bi şey yok bence
AA iyi oldu ama fındığı hallettik hafta baslayana kadar yoksa oy yolla sahne seç - puanlarla elenebilidim
ben normal sezonların hepsini final gördüm sadece all starda çeyrekten önce elendim oda köye gittiğim zaman fırsatten istifade elemişlerdiKaçırdık fırsatı.
son sıçramandır.ben normal sezonların hepsini final gördüm sadece all starda çeyrekten önce elendim oda köye gittiğim zaman fırsatten istifade elemişlerdi
bu sefer @MayısKralı nın sayesinde kurtardım ayoll@S.G.A.T.
iyi hatırlattın ayoll başlayamazsak 2018 6 ağustosa kalır 7.hafta6 6 6 6 Ağustos.
6 6 6 6 Ağustos.
MK Yazıyor1hafta yokmuş
Oylama Başladı! Son Süre 24 Temmuz 20:00 vaktinde göndermeyen -10 alır. Bu hafta Nergis Kumbasar'ı Yiğitt yönettiğinden oyuda sadece @Yiğitt gönderebilir.
@Çiğdem- @pompy @mrt-06 @denizz19 @sokak sanati @eskici @*YıldırıM* @Bully@S.G.A.T. @vadikızı @mesmeso61 @MasacRE- @FaJi @turkuazz @Sherlock@batuhankaralar @Tzira @Yakamoz-Asi @Aserat @Billy Kane @ozgur2113 @xBUGRAx
@batuhankaralar @S.G.A.T.
Benim kanala geçti bu YarışmaBitmemiş miydi bu yarışma.
Geçen hafta attım.Bu sefer hatayı siz yaptınız başlıkta bile 7 Ağustos yazıyor. Ayrıca elimde oy yok
Oyunuzu kullanın
@Çiğdem- @pompy @mrt-06 @denizz19 @sokak sanati @eskici @YıldırıM@Bully @S.G.A.T. @vadikızı @mesmeso61 @MasacRE- @FaJi @turkuazz @Sherlock @batuhankaralar @Tzira @Yakamoz-Asi @Aserat @Billy Kane @ozgur2113 @xBUGRAx
kullanmıştım bendeBu sefer hatayı siz yaptınız başlıkta bile 7 Ağustos yazıyor. Ayrıca elimde oy yok
Oyunuzu kullanın
@Çiğdem- @pompy @mrt-06 @denizz19 @sokak sanati @eskici @YıldırıM@Bully @S.G.A.T. @vadikızı @mesmeso61 @MasacRE- @FaJi @turkuazz @Sherlock @batuhankaralar @Tzira @Yakamoz-Asi @Aserat @Billy Kane @ozgur2113 @xBUGRAx
gb az yutan dizileri seçseydiniz bunların hepsi gb tımı yutuyor bodruma gittiğimde halederim gündoğandayım teyzemdeyim depremden sonra uyuyamadımkullanmıştım bende
ohaa senmi aldın yarışmayı cnm
Etv de mecbur yapmak zorunda kalabilirsinsurvivorun belirli bir günü olmuyor cnm işte akışına göre götürücez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?