Ben kullanmayacağım deprem biraz sıkıntı yarattı
Geçmiş olsun sen Bahçelievler'de değilmiydin
Ben kullanmayacağım deprem biraz sıkıntı yarattı
bodrumA TATİLE GELDİMGeçmiş olsun sen Bahçelievler'de değilmiydinHani bu tarafta okuyordun?
@denizz19 kankam nerde
Geldim1hafta yokmuş
Oylama Başladı! Son Süre 24 Temmuz 20:00 vaktinde göndermeyen -10 alır. Bu hafta Nergis Kumbasar'ı Yiğitt yönettiğinden oyuda sadece @Yiğitt gönderebilir.
@Çiğdem- @pompy @mrt-06 @denizz19 @sokak sanati @eskici @*YıldırıM* @Bully@S.G.A.T. @vadikızı @mesmeso61 @MasacRE- @FaJi @turkuazz @Sherlock@batuhankaralar @Tzira @Yakamoz-Asi @Aserat @Billy Kane @ozgur2113 @xBUGRAx
@batuhankaralar @S.G.A.T.
Bu hafta toplanan yıldızlar önemli ama yıldızlar açısından topladığınız ilk 6 hafta, 7.haftadan daha küçük olabilir ona söylüyeyim
Oylarımı kullandım. Herkese başarılar @Sherlock @sokak sanati @Çiğdem- @denizz19
Olur da turu geçersem @Ahmad devam edecek yerime. Hakeden kazansın.
külkedisi misali gidiyoz.Sağolda hayırdır neden bıraktın.
evet kanka, ilk değil son da zor gibi.Forumdan mi.
evet kanka, ilk değil son da zor gibi.Vedaları hiç sevmem, drama bağlama. Kötü oluyorum sonra.
bulurum ben seni.Peki görüşmek üzere. Umarım dönersin ve burada olurum.
@S.G.A.T. döndüğünde devam eder elenmemiş olursa çünkü yarışma devam ediyor olurhatta tamda bu haftadan devam ediyorda olabiliriz
hhahah ayy umudunu kaybetmemesi için söyledim ayoll hem mantıksızda değilSinsi gönderme yaptın yine.
@S.G.A.T. döndüğünde devam eder elenmemiş olursa çünkü yarışma devam ediyor olurhatta tamda bu haftadan devam ediyorda olabiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?