Zararlı ben çıkıyorum bence de kullanmasa daha iyi.son ne ya olurmu zaten 3 kere kalacak yapma lutfen
Zararlı ben çıkıyorum bence de kullanmasa daha iyi.son ne ya olurmu zaten 3 kere kalacak yapma lutfen
Kullancam.@MEnes bugünden oy kullanvirbdaha hatirlatma firsatim yok
@Harunnn60 sende burdayken bi zahmet bu akşam aradan çıkar sonlara çok birakiyorsun ve ben 2 gün giremeyeceğim.
ve @FaJi bukez erken kullan 😛 @Aserat bizi yanliz birakma.
@Doğu ayni hamleni bu haftada beklerim
teşekkürler 😉Kullancam.
teşekkürler 😉
@Çiğdem- sende sona birakma ve @xemrexxx elendin diye çekme kendini geriye. unutma seninde dizi etkinliğin var 😛 ve @EFE UYSAL gececisin zaten hep aradan çikar lütfen oyu. ve @MayısKralı senide bekliyoruz. seninde uzun dizini okuyoruz
ben birkaçgun yokum ve hafta içi yoğun olacağım gibi görünüyor dizini yayinlarsan Cuma aksami yada hafta sonu okurum.Tamamda dizime bölüm yayınlayamadım daha
burada oylamanın başladığını şuan öğreniyorum kızteşekkürler 😉
@Çiğdem- sende sona birakma ve @xemrexxx elendin diye çekme kendini geriye. unutma seninde dizi etkinliğin var 😛 ve @EFE UYSAL gececisin zaten hep aradan çikar lütfen oyu. ve @MayısKralı senide bekliyoruz. seninde uzun dizini okuyoruz
iyi ozaman hatırlattığım.burada oylamanın başladığını şuan öğreniyorum kız
yarın yollarım artık cnm birazda ben bekleteyim sunucularıiyi ozaman hatırlattığım.
hadi oyalanma oyla
nihayet emreyle bitti sohbetiniz. öm de ikidebir kim yazdi diye bakip durdum
neyse artık hatirlatamam zaten. sonuclara kadar yokum.yarın yollarım artık cnm birazda ben bekleteyim sunucuları
iyi geceler cicili bicili rüyalar cnmneyse artık hatirlatamam zaten. sonuclara kadar yokum.
iyi geceler
İlk ben gönderdim@MEnes bugünden oy kullanbirdaha hatirlatma firsatim yok
@Harunnn60 sende burdayken bi zahmet bu akşam aradan çıkar sonlara çok birakiyorsun ve ben 2 gün giremeyeceğim.
ve @FaJi bukez erken kullan 😛 @Aserat bizi yanliz birakma.
@Doğu ayni hamleni bu haftada beklerim
salı günü finalse oy kullanayım ben finali bekliyorum@MayısKralı @Harunnn60 @Aserat @Bully @turkuazz @Ahmad @mrt-06 @MasacRE- @xemrexxx @Billy Kane @FaJi @Çiğdem- @MEnes @destere @cookies @Sherlock @HeisenBerg
Oylarınız bekleniyor. Kaç oy olursa olsun Salı günü açıklayıp bitireceğim. Bir an önce olsun Ve bitsin derdindeyim çünkü.
Aynen final kullansalı günü finalse oy kullanayım ben finali bekliyorum
Aynen final kullan
8.haftanın finali işteyalancı ne olsun? aha böyle çarpılsınmı
asıl final geldiğinde bir haber uçursan yeterli anında oylarımı yağmur gibi salarım8.haftanın finali işte
Tamam.asıl final geldiğinde bir haber uçursan yeterli anında oylarımı yağmur gibi salarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?