At kisniyor gibi resme bak 😱Güzel sahne cnm @xemrexxx in meryemini paraladığı her sahnesi güzel vlla
At kisniyor gibi resme bak 😱Güzel sahne cnm @xemrexxx in meryemini paraladığı her sahnesi güzel vlla
At gibi kadın normal değil mi.
Önceki sahneni harcamaman iyi olmuş canım, bu sahnen de harika zaten
Diğer sahnen harikaydı.
Sen daha son sahneyide izlemeden 1 i belirlemissin galiba.Haftaya gibi bir sey olur mu acaba .ss
Oy veren biri olarak bu mümkün degil.
Gereksiz biriymiş ayollDiğer sahnen harikaydı.
Demet iyi gelirse zorlanmayacam oylamamda.
@Çiğdem- tanımıyorum dediğin oyuncu Nurun Hürreme götürdüğü kadın işte.
Sen daha son sahneyide izlemeden 1 i belirlemissin galiba.
Neyse eleneceğimi sanmam ama elenirsemde kısmet derim.
ve sen daha öncede 1 verince lider olmustum
inşallah diyeyimde yalnız işe yaramıyor dualarım inşallah gidersin diye diye dilimizde tüy bitti sen hala elenmedinbu hafta son hafta olabilir destereciğim ya
Canım benim asma yüzünü sen yoksan ben varım yokluğunu denize aratmam merak etme sen senin adına yardım ederim ben ona
bu haftada beni elerinşallah diyeyimde yalnız işe yaramıyor dualarım inşallah gidersin diye diye dilimizde tüy bitti sen hala elenmedin
bu haftada beni eler
daha dur @mrt-06 i de şutla öyle gidersin hemen nereye gidiyonben şeneri sarp demeti eleyemem valla ben bu hafta kesin gidiciyim ya
ayni fikirdeyim.inşallah )
şok oldum bir an yanlışlıklamı harika attı acaba diye düşünüyordumda yanlışlık yokmuşayni fikirdeyim.
oyda kullanmasammi acaba
ayni fikirdeyim.
oyda kullanmasammi acaba
iyi yapmışsın zaten daha önceki çok yaşlı gösteriyordu kadını
yok ya niye kullanmıcan cnm kullanmazsan bende kullanmam kendimi eletirim bak
onlar zaten herşeyin kokmuşuna düşkün şarapla karıştırıyorlar kızları? bekletip 70 inde kullanmayı düşünüyorlarda o iş öyle olmuyor şarap işi başka bir iş
PLL'deki kızların annelerine bayılıyordun ama. )onlar zaten herşeyin kokmuşuna düşkün şarapla karıştırıyorlar kızları? bekletip 70 inde kullanmayı düşünüyorlarda o iş öyle olmuyor şarap işi başka bir iş
sadece hannoşun annesine sarkmıştım genelleme yapman hiç hoş değilPLL'deki kızların annelerine bayılıyordun ama. )