Zararlı ben çıkıyorum bence de kullanmasa daha iyi.son ne ya olurmu zaten 3 kere kalacak yapma lutfen
Zararlı ben çıkıyorum bence de kullanmasa daha iyi.son ne ya olurmu zaten 3 kere kalacak yapma lutfen
Kullancam.@MEnes bugünden oy kullanvirbdaha hatirlatma firsatim yok
@Harunnn60 sende burdayken bi zahmet bu akşam aradan çıkar sonlara çok birakiyorsun ve ben 2 gün giremeyeceğim.
ve @FaJi bukez erken kullan 😛 @Aserat bizi yanliz birakma.
@Doğu ayni hamleni bu haftada beklerim![]()
teşekkürler 😉Kullancam.![]()
teşekkürler 😉
@Çiğdem- sende sona birakma ve @xemrexxx elendin diye çekme kendini geriye. unutma seninde dizi etkinliğin var 😛 ve @EFE UYSAL gececisin zaten hep aradan çikar lütfen oyu. ve @MayısKralı senide bekliyoruz. seninde uzun dizini okuyoruz![]()
ben birkaçgun yokum ve hafta içi yoğun olacağım gibi görünüyor dizini yayinlarsan Cuma aksami yada hafta sonu okurum.Tamamda dizime bölüm yayınlayamadım daha![]()
burada oylamanın başladığını şuan öğreniyorum kızteşekkürler 😉
@Çiğdem- sende sona birakma ve @xemrexxx elendin diye çekme kendini geriye. unutma seninde dizi etkinliğin var 😛 ve @EFE UYSAL gececisin zaten hep aradan çikar lütfen oyu. ve @MayısKralı senide bekliyoruz. seninde uzun dizini okuyoruz![]()
iyi ozaman hatırlattığım.burada oylamanın başladığını şuan öğreniyorum kız![]()
![]()
![]()
yarın yollarım artık cnm birazda ben bekleteyim sunucularıiyi ozaman hatırlattığım.
hadi oyalanma oyla
nihayet emreyle bitti sohbetiniz. öm de ikidebir kim yazdi diye bakip durdum![]()
neyse artık hatirlatamam zaten. sonuclara kadar yokum.yarın yollarım artık cnm birazda ben bekleteyim sunucuları![]()
![]()
![]()
iyi geceler cicili bicili rüyalar cnmneyse artık hatirlatamam zaten. sonuclara kadar yokum.
iyi geceler
İlk ben gönderdim@MEnes bugünden oy kullanbirdaha hatirlatma firsatim yok
@Harunnn60 sende burdayken bi zahmet bu akşam aradan çıkar sonlara çok birakiyorsun ve ben 2 gün giremeyeceğim.
ve @FaJi bukez erken kullan 😛 @Aserat bizi yanliz birakma.
@Doğu ayni hamleni bu haftada beklerim![]()
salı günü finalse oy kullanayım ben finali bekliyorum@MayısKralı @Harunnn60 @Aserat @Bully @turkuazz @Ahmad @mrt-06 @MasacRE- @xemrexxx @Billy Kane @FaJi @Çiğdem- @MEnes @destere @cookies @Sherlock @HeisenBerg
Oylarınız bekleniyor. Kaç oy olursa olsun Salı günü açıklayıp bitireceğim. Bir an önce olsun Ve bitsin derdindeyim çünkü.
Aynen final kullansalı günü finalse oy kullanayım ben finali bekliyorum![]()
Aynen final kullan![]()
8.haftanın finali işteyalancı ne olsun? aha böyle çarpılsınmı![]()
asıl final geldiğinde bir haber uçursan yeterli anında oylarımı yağmur gibi salarım8.haftanın finali işte![]()
Tamam.asıl final geldiğinde bir haber uçursan yeterli anında oylarımı yağmur gibi salarım![]()