Yıldızlar Yarışıyor 6.Sezon | 8.Hafta

Bence oy kullanırken sahnenin olduğu dizinin de etkisi oluyor.

O yüzden bu dizi ile gelmenle elenme riskin var bence abla.

Kendal forever.

Bence oy kullanırken sahnenin olduğu dizinin de etkisi oluyor.

O yüzden bu dizi ile gelmenle elenme riskin var bence abla.

Kendal forever.

Evet öyle ama kaç haftadır kendal ile geliyorum bıktırdım milleti
ya vadi ile gelsem ordaki pek sahnesi yok çoğunluk polatla olanla var filmlerine baktım yine sahne bulamadım buna karar kıldım elensemde önemli değil ben eğleniyorum ona bakıyorum ben ya

Herkes yarışmalarda eğeniyor zaten de, sadece daha iyi sahneler elde ola ola elenmek bence saçma. neyse okay'dir.

Senin için diyordum. Şimdiden geçmiş olsun o zaman.

@mrt-06 bu hafta çok iyisin.

Herkes yarışmalarda eğeniyor zaten de, sadece daha iyi sahneler elde ola ola elenmek bence saçma. neyse okay'dir.

Senin için diyordum. Şimdiden geçmiş olsun o zaman.

@mrt-06 bu hafta çok iyisin.

Vadide iyi olan sahne olsa gelecektim ama yok ki kendal sahneleride varda dediğim gibi
aynı karakterden sıkıldılar ondan
beni düşündüğün için sağol eziz dostum benim

@mrt-06 sahnen gerçekten çok güzel sahne valla nasıl oy verecem şaşırdım he

@Bully sende sahneni paylaşda @denizz19 gelir gelmez başlatsın. Oylama süresi uzun olsunda oylayan çok olsun hem ben hemen aradan çıkarmak istiyorum

Yine 1

@Bully @vadikızı @denizz19 @mrt-06
ve jurilerimiz :
@Yakamoz-Asi @MEnes @Doğu @FaJi @Aserat @xemrexxx @MayısKralı @MasacRE- (bu hafta kullan) @Ahmad @turkuazz @EFE UYSAL (kullan bu hafta zaten 5 sahne var) @Sherlock @Maskeli Fedai (bir ilk yapsan?) @Harunnn60 @destere (oylamasanda sen olmadan etiketin tadi yok)
ve @Çiğdem- sana özel ağa sahnesi

Seni kırar mıyım hiç
Normalde sadece Deniz'e yollayacaktım üşenmiştim paylaşmaya. ss

Daha iyisini yapabilirsin bence

Deniz senden zorla alır o oyu
Denizede yolamayi unutma. fazlasina söz veremem çünkü Demetin sahnesi herseyi belirleyecek. Nasilki sen Atacana insallah sen birinci olursun deyip bizi ezdin bizimde gönlümüzün birincileri vardır elbet 😉

şener şenin bence tüm kariyeri boyunca en iyi performans sahnesi budur cnm

Sen her hafta 1.oluyorsun zaten, Demet'in var, benim de var, bir hafta da Nur olsa nolur. ss Kimseyi ezmek gibi bir amacım yoktu kesinlikle, olamaz da 😉

Sen her hafta 1.oluyorsun zaten, Demet'in var, benim de var, bir hafta da Nur olsa nolur. ss Kimseyi ezmek gibi bir amacım yoktu kesinlikle, olamaz da 😉
ok

@Bully bende şaka yaptım zaten. Bende isterim birinci olsun. rekabet olsun ve sen elen