Bu dizi yayınlandığı gün bitmedimi ayoll sen vadiden niye seçmiyorsun
vadiyi beğenmezler diye düşünüyorum birde ordaki sahneleri hep polatla olmaz
diye düşündüm
Bu dizi yayınlandığı gün bitmedimi ayoll sen vadiden niye seçmiyorsun
Bence oy kullanırken sahnenin olduğu dizinin de etkisi oluyor.Bende Kendaldan bıktırmış biri olarak değiştiriyorum Dizi bitti ama yinede kullanmak istedim umarım beğenirsiniz
@dosimosi @Bully @denizz19 @Harunnn60 @yatutarsa @destere @MasacRE- @Doğu @MEnes @mrt-06 @turkuazz @Billy Kane @MayısKralı @xemrexxx @Çiğdem- @batuhankaralar @eskici @Aserat @FaJi @Sherlock @Ahmad @EFE UYSAL @cookies @HeisenBerg
Bence oy kullanırken sahnenin olduğu dizinin de etkisi oluyor.
O yüzden bu dizi ile gelmenle elenme riskin var bence abla.
Kendal forever.
Herkes yarışmalarda eğeniyor zaten de, sadece daha iyi sahneler elde ola ola elenmek bence saçma. neyse okay'dir.Evet öyle ama kaç haftadır kendal ile geliyorum bıktırdım milleti ya vadi ile gelsem ordaki pek sahnesi yok çoğunluk polatla olanla var filmlerine baktım yine sahne bulamadım buna karar kıldım elensemde önemli değil ben eğleniyorum ona bakıyorum ben ya
Herkes yarışmalarda eğeniyor zaten de, sadece daha iyi sahneler elde ola ola elenmek bence saçma. neyse okay'dir.
Senin için diyordum. Şimdiden geçmiş olsun o zaman.
@mrt-06 bu hafta çok iyisin.
Nur Fettahoğlu'nun final haftasına düşündüğüm ama bu haftaya çektiğim bir sahnesiyle geliyorum...
Türkiye'yi hüngür hüngür ağlatan, Selpak satışlarının tavan yaptığı, yürekleri yakan o sahne... Mahidevran Sultan katledilen oğlu Mustafa'nın cenazesinde... Tüm dünyada milyonlarca kişi tarafından izlenen göz yaşlarınızı tutamayacağınız o sahne!
@yatutarsa @destere @MasacRE- @Doğu @MEnes @Bully @sokak sanati @vadikızı @mrt-06 @turkuazz @Billy Kane @MayısKralı @xemrexxx @Çiğdem- @batuhankaralar @eskici @Harunnn60 @Aserat @FaJi @Sherlock @Ahmad @EFE UYSAL @cookies @HeisenBerg @dosimosi
Beni kırmadığın için teşekkürler
Seni kırar mıyım hiç Normalde sadece Deniz'e yollayacaktım üşenmiştim paylaşmaya. ssBeni kırmadığın için teşekkürler
bide Aslı ile gelmişsin buyüzden 1 den kurtuldun
Deniz senden zorla alır o oyuAslı'mın olduğu sahneye düşük vermek istemem o yüzden kullanmamak en iyisi
Denizede yolamayi unutma. fazlasina söz veremem çünkü Demetin sahnesi herseyi belirleyecek. Nasilki sen Atacana insallah sen birinci olursun deyip bizi ezdin bizimde gönlümüzün birincileri vardır elbet 😉Seni kırar mıyım hiç Normalde sadece Deniz'e yollayacaktım üşenmiştim paylaşmaya. ss
Daha iyisini yapabilirsin bence
Deniz senden zorla alır o oyu
şener şenin bence tüm kariyeri boyunca en iyi performans sahnesi budur cnm@Bully @vadikızı @denizz19 @mrt-06
ve jurilerimiz :
@Yakamoz-Asi @MEnes @Doğu @FaJi @Aserat @xemrexxx @MayısKralı @MasacRE- (bu hafta kullan) @Ahmad @turkuazz @EFE UYSAL (kullan bu hafta zaten 5 sahne var) @Sherlock @Maskeli Fedai (bir ilk yapsan?) @Harunnn60 @destere (oylamasanda sen olmadan etiketin tadi yok)
ve @Çiğdem- sana özel ağa sahnesi
Denizede yolamayi unutma. fazlasina söz veremem çünkü Demetin sahnesi herseyi belirleyecek. Nasilki sen Atacana insallah sen birinci olursun deyip bizi ezdin bizimde gönlümüzün birincileri vardır elbet 😉
kimi beğendiysen hüsrana uğradı ama bukez şeytanın bacağını kırarız umarım birlikteşener şenin bence tüm kariyeri boyunca en iyi performans sahnesi budur cnm
Seni kırar mıyım hiç Normalde sadece Deniz'e yollayacaktım üşenmiştim paylaşmaya. ss
Daha iyisini yapabilirsin bence
Deniz senden zorla alır o oyu
şener şenin bence tüm kariyeri boyunca en iyi performans sahnesi budur cnm
Sen her hafta 1.oluyorsun zaten, Demet'in var, benim de var, bir hafta da Nur olsa nolur. ss Kimseyi ezmek gibi bir amacım yoktu kesinlikle, olamaz da 😉@Bully @vadikızı @denizz19 @mrt-06
ve jurilerimiz :
@Yakamoz-Asi @MEnes @Doğu @FaJi @Aserat @xemrexxx @MayısKralı @MasacRE- (bu hafta kullan) @Ahmad @turkuazz @EFE UYSAL (kullan bu hafta zaten 5 sahne var) @Sherlock @Maskeli Fedai (bir ilk yapsan?) @Harunnn60 @destere (oylamasanda sen olmadan etiketin tadi yok)
ve @Çiğdem- sana özel ağa sahnesi
Denizede yolamayi unutma. fazlasina söz veremem çünkü Demetin sahnesi herseyi belirleyecek. Nasilki sen Atacana insallah sen birinci olursun deyip bizi ezdin bizimde gönlümüzün birincileri vardır elbet 😉
Ben okudumda noldu ayoll müziğin yolcuğunu hala oylamadın 2.bölüme bakıp bakmamamı o belirleyecekPrens ve Prensesi oku bakarız
okSen her hafta 1.oluyorsun zaten, Demet'in var, benim de var, bir hafta da Nur olsa nolur. ss Kimseyi ezmek gibi bir amacım yoktu kesinlikle, olamaz da 😉
Ben okudumda noldu ayoll müziğin yolcuğunu hala oylamadın 2.bölüme bakıp bakmamamı o belirleyecek