Yıldızlar Yarışıyor 6.Sezon | 8.Hafta

Bence oy kullanırken sahnenin olduğu dizinin de etkisi oluyor. :D
O yüzden bu dizi ile gelmenle elenme riskin var bence abla. :(
Kendal forever. :Z

Bence oy kullanırken sahnenin olduğu dizinin de etkisi oluyor. :D
O yüzden bu dizi ile gelmenle elenme riskin var bence abla. :(
Kendal forever. :Z

Evet öyle ama kaç haftadır kendal ile geliyorum bıktırdım milleti :D ya vadi ile gelsem ordaki pek sahnesi yok çoğunluk polatla olanla var filmlerine baktım yine sahne bulamadım buna karar kıldım elensemde önemli değil ben eğleniyorum ona bakıyorum ben ya:D

Evet öyle ama kaç haftadır kendal ile geliyorum bıktırdım milleti :D ya vadi ile gelsem ordaki pek sahnesi yok çoğunluk polatla olanla var filmlerine baktım yine sahne bulamadım buna karar kıldım elensemde önemli değil ben eğleniyorum ona bakıyorum ben ya:D
Herkes yarışmalarda eğeniyor zaten de, sadece daha iyi sahneler elde ola ola elenmek bence saçma. neyse okay'dir. :D
Senin için diyordum. Şimdiden geçmiş olsun o zaman. :D

@mrt-06 bu hafta çok iyisin. :Z

Herkes yarışmalarda eğeniyor zaten de, sadece daha iyi sahneler elde ola ola elenmek bence saçma. neyse okay'dir. :D
Senin için diyordum. Şimdiden geçmiş olsun o zaman. :D

@mrt-06 bu hafta çok iyisin. :Z

Vadide iyi olan sahne olsa gelecektim ama yok ki kendal sahneleride varda dediğim gibi
aynı karakterden sıkıldılar ondan :D beni düşündüğün için sağol eziz dostum benim

@mrt-06 sahnen gerçekten çok güzel sahne valla nasıl oy verecem şaşırdım he:D

@Bully sende sahneni paylaşda @denizz19 gelir gelmez başlatsın. Oylama süresi uzun olsunda oylayan çok olsun hem ben hemen aradan çıkarmak istiyorum :)

Nur Fettahoğlu'nun final haftasına düşündüğüm ama bu haftaya çektiğim bir sahnesiyle geliyorum...

Türkiye'yi hüngür hüngür ağlatan, Selpak satışlarının tavan yaptığı, yürekleri yakan o sahne... Mahidevran Sultan katledilen oğlu Mustafa'nın cenazesinde... Tüm dünyada milyonlarca kişi tarafından izlenen göz yaşlarınızı tutamayacağınız o sahne!

@yatutarsa @destere @MasacRE- @Doğu @MEnes @Bully @sokak sanati @vadikızı @mrt-06 @turkuazz @Billy Kane @MayısKralı @xemrexxx @Çiğdem- @batuhankaralar @eskici @Harunnn60 @Aserat @FaJi @Sherlock @Ahmad @EFE UYSAL @cookies @HeisenBerg @dosimosi

Yine 1 :D

@Bully @vadikızı @denizz19 @mrt-06
ve jurilerimiz :
@Yakamoz-Asi @MEnes @Doğu @FaJi @Aserat @xemrexxx @MayısKralı @MasacRE- (bu hafta kullan) @Ahmad @turkuazz @EFE UYSAL (kullan bu hafta zaten 5 sahne var) @Sherlock @Maskeli Fedai (bir ilk yapsan?) @Harunnn60 @destere (oylamasanda sen olmadan etiketin tadi yok)
ve @Çiğdem- sana özel ağa sahnesi :)

Seni kırar mıyım hiç :A Normalde sadece Deniz'e yollayacaktım üşenmiştim paylaşmaya. ss

Daha iyisini yapabilirsin bence :A

Deniz senden zorla alır o oyu :A
Denizede yolamayi unutma. fazlasina söz veremem çünkü Demetin sahnesi herseyi belirleyecek. Nasilki sen Atacana insallah sen birinci olursun deyip bizi ezdin bizimde gönlümüzün birincileri vardır elbet 😉

ve jurilerimiz :
@Yakamoz-Asi @MEnes @Doğu @FaJi @Aserat @xemrexxx @MayısKralı @MasacRE- (bu hafta kullan) @Ahmad @turkuazz @EFE UYSAL (kullan bu hafta zaten 5 sahne var) @Sherlock @Maskeli Fedai (bir ilk yapsan?) @Harunnn60 @destere (oylamasanda sen olmadan etiketin tadi yok)

Denizede yolamayi unutma. fazlasina söz veremem çünkü Demetin sahnesi herseyi belirleyecek. Nasilki sen Atacana insallah sen birinci olursun deyip bizi ezdin bizimde gönlümüzün birincileri vardır elbet 😉
şener şenin bence tüm kariyeri boyunca en iyi performans sahnesi budur cnm :A

ve jurilerimiz :

Sen her hafta 1.oluyorsun zaten, Demet'in var, benim de var, bir hafta da Nur olsa nolur. ss Kimseyi ezmek gibi bir amacım yoktu kesinlikle, olamaz da 😉

Forum İstatistikleri

Konular
173,000
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan