Yıldızlar Yarışıyor 6.Sezon | 8.Hafta Sonuçları

Kötü gitmişim, son 3 sahneme güveniyorum.

Final puanı alanlara tebrikler.

@vadikızı geçmiş olsun abla.

:DSağol canım önemli değil buraya kadar yarışmakta güzeldi mesut akustaya oy veren herkese teşekkür ederim

Yine birinciymişim.
@mrt-06 @denizz19 tebrikler ve @vadikızı Kendalla gelseydin @Bully den kurtulurduk belki :D
neyse sanada geçmiş olsun nihayet :Z :A

:D eh kurtuldun benden istediğin kadar sevinebilirsin canım:F

vlla diğer sahnelerin içinde zayıf kaldığını söylemiştim @Bully keşke ezeli bozmasaydın ama bu haftayı atlatmakta önemli :A @mrt-06 ın 2.olmasına sevindim 2.sıramda ona yer verdim suskunları bahane ederek ama diğer ezellerde desteğim şampiyonkluğun için olucak tabi @Bully :A @dosimosi yede sözümü tuttum 1.olmus zaten tebrikler :A

@vadikızı küsmesin bu sarkida ona :)
her nekadar aklima baska birsey gelsede :A

Ayy ben bu şarkıyı çok sevrimm kızz:love1:

yarina kalirsada ben gelmem. Hayatimin en zor günü olacak cünkü ve suan aciklayamacagim bazi mevzular var ama zamani gelince anlatirim insallah

Canımm benim merak ettim şimdi kötü birşey yok dimi:(

Konuyu okumadım henüz :A

@vadikızı cığımın oylarıyla ilk turu kapıyoruz :A

4.Sarp akkaya(çok etkileyici bir sahne idi )
3.demet akbağFferiştahh süper yaaa)
2.şener şen(bu puanlık sahne değil çok güzel çok sevdiğimi söylemiştim ama demet akbağın sahnesini görünce veremedim cnm ya )
1.nur fettahoğlu(sahnesi güzeldi ama sıralama için)

@dosimosi benim oyuma kızdınmı:ozur:

@vadikızı sağol canımda. Demet akbağinki birinciliği aldiysa Sarp niye öne gecmiş :A Demetin sahnesinide ben ayarladım. teşekürler canım.
ben sana 1 ver demiştim ama 😡 yinede kıyamadın Şenere

evet kıyamadım cnm Sarp akkayanın sahnesi çok güzeldi demette iyi olunca şener şen 2 puan oldu ya:(

Son düzenleme:

Forum İstatistikleri

Konular
173,116
Üyeler
8,483
Son Üye
justking