Üşendim İyi niyetli bir mesaj olsa etiketlerdim belki 😛ismimizi yazsan elinemi yapişirdi. tebrik mesajda bile seni etiketledim her nekadar iyi niyetli değilsemde
peki öyle olsunÜşendim İyi niyetli bir mesaj olsa etiketlerdim belki 😛
Sana da iyi geceler Zeyno, teşekkürlerpeki öyle olsun
ben sana şimdiden iyi geceler dileyeyim. diğer yarışmada meşgul olursun.
bol şans
Kötü gitmişim, son 3 sahneme güveniyorum.
Final puanı alanlara tebrikler.
@vadikızı geçmiş olsun abla.
@Çiğdem- teşekkürler
ayyy buldum sonunda etiketleriniz gelmemiş sayfalarıda oakdar kurcaladım görememişim@Çiğdem- bahsettigin oyun (yani oyun oynamak, puanlama degil ) nezaman
bu arada tessekurler. bekliyordum zaten ve senin bu oy listeni bire bir tahmin etmistim
devamini haftaya da beklerim 😛
yarina kalirsada ben gelmem. Hayatimin en zor günü olacak cünkü ve suan aciklayamacagim bazi mevzular var ama zamani gelince anlatirim insallah
Konuyu okumadım henüz
@vadikızı cığımın oylarıyla ilk turu kapıyoruz
4.Sarp akkaya(çok etkileyici bir sahne idi )
3.demet akbağFferiştahh süper yaaa)
2.şener şen(bu puanlık sahne değil çok güzel çok sevdiğimi söylemiştim ama demet akbağın sahnesini görünce veremedim cnm ya )
1.nur fettahoğlu(sahnesi güzeldi ama sıralama için)
@vadikızı sağol canımda. Demet akbağinki birinciliği aldiysa Sarp niye öne gecmiş Demetin sahnesinide ben ayarladım. teşekürler canım.
ben sana 1 ver demiştim ama 😡 yinede kıyamadın Şenere
evet 1 vermedin diye kizdimAyy ben bu şarkıyı çok sevrimm kızz
Canımm benim merak ettim şimdi kötü birşey yok dimi
@dosimosi benim oyuma kızdınmı
evet kıyamadım cnm Sarp akkayanın sahnesi çok güzeldi demette iyi olunca şener şen 2 puan oldu ya
evet 1 vermedin diye kizdim
Kavga etmeyin kızlar
Yolarım kız seniaramıza girme sende kaynama arada
Tamam sıralamaya göre değil mi
anladim Cigdem yani bu hafta mahsuscuktan 2 oy düşurdün bazi sesleri kesmek için
işte hababam sinifi değilTamam sıralamaya göre değil mi
Tamam kankaanladim Cigdem yani bu hafta mahsuscuktan 2 oy düşurdün bazi sesleri kesmek için
artik birincilik hayal yani benim?
işte hababam sinifi değil