- Reaksiyon puanı
- 59,032
- Puanı
- 1,060
Modun çok güzel bugün havalar yaramış belli, böyle hareketlilerden devam işte boşver slowuhaha pek manidar
Modun çok güzel bugün havalar yaramış belli, böyle hareketlilerden devam işte boşver slowuhaha pek manidar
en son pekte iyi yazmamıştım sana. güneşi gördüm açıldımModun çok güzel bugün havalar yaramış belli, böyle hareketlilerden devam işte boşver slowu
Yanlışlıkla değil aga bir anlık şuur kaybı diyelimGeçen de Adnan Oktar'ın kediciklerine konu nasıl geldi diye şaşırıyordun, farkı mrt-06 diyoruz buna aga.
Ciddi misin. 😱 Bunu nasıl yanlışlıkla yapmayı başardın.
Gelmedi tabiiHhahahahahasevdiğin kız geldi mi bari
Yeni şarkı sayılır normaldir
Kirven olsaydı keşkeYanlışlıkla değil aga bir anlık şuur kaybı diyelim
Gelmedi tabiiMal mal baktı sonra güldü
ben sözlerine takıldım.Yeni şarkı sayılır normaldir
Hadi ya iyi denk getirmişim demek
Kirve kontenjanı doluydu aslında ben sünnetçi olmasını istiyordum ama pala bıyıklı bir dayı kırptı eccük ucundanKirven olsaydı keşke
Tüh yazık olmuş o zaman neyse artık kısmet çocuklarının sünnetineKirve kontenjanı doluydu aslında ben sünnetçi olmasını istiyordum ama pala bıyıklı bir dayı kırptı eccük ucundan
Hastayım biraz onun etkisi de var... Ama verilen haksız oylar, sinirimi bozuyor.Bugün çık sinirlisin.
Ben ritme takılarak dinliyordum parçayı, sen de böyle diyince bakmam daha sözlerineben sözlerine takıldım.
bence iyice dinle anlarsın nedemek istediğimi
Hercai ve bunun arasında çok kalmıştım umarım pişman olmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?